Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Erre készülj, ha egy energiabomba a párod!

Erre készülj, ha egy energiabomba a párod!
2016
márc.
31

Megállíthatatlan. Időzsonglőr. Fáradhatatlan. Utánozhatatlan.


Vannak emberek, akik olyanok, mint a szélvész, egyszerűen képtelenség őket pihenni látni. Ha egy ilyennel randizol, akkor nem árt felkészülni pár „apróságra”.

1. Hétvégi pihenés? Nyaralás? Csakis aktívan!

Számára az erdőjárás, a barangolás, az evezés a kikapcsolódás. Ne is álmodj arról, hogy majd henyéltek pizsamában egész nap. Vagy a tengerparton napfürdőztök. Addig nem nyugszik, míg a környék összes romvárosát fel nem kereste, és ki nem pipálta az országban található nemzeti parkokat.

2. Társadalmi munkák? Dögivel!

Lehet, hogy te nem érted, miért kell egy tengerimalac-mentő egyesülethez csatlakoznia, vagy petíciókat írnia a korszerűbb vasúti megállókért. Na és a levegőszennyezésről sem csak beszél, hanem tesz ellene. Plakátot készít, eseményt szervez, alapítványt hoz létre. Ez a minimum, amit megtehet!

3. Különböző találkozók szervezése? Ő az illetékes!

Ne lepődj meg, ha ebben a hónapban már a harmadik találkozót szervezi: egy érettségi találkozó a középiskolásokkal, egy másik az általános iskolásokkal (nem számít, hogy nem kerek, mert a Marci most van itthon Ausztráliából), és mi is a harmadik? Ja igen, a 20 évvel ezelőtti intenzív nyári angoltanfolyamosokkal is tök jó újra találkozni! Félévente.

4. Hobbik? Minden napra jut egy!

Hétfőn és szerdán csak később ér haza, a norvég nyelvtanfolyam miatt, hiszen tudod, nagy álma egy norvég körutazás. A kedd kilőve, terepfutó edzése van, mert a mozgás ugye fontos. Csütörtökre talált egy decoupage-tanfolyamot, mert már régi álma volt, ugyebár. Péntekenként pedig filmklubba jár, hiszen a kultúra is lényeges számára.

5. Meglepetés? Tőle bármikor érkezhet!

Ő az, aki a maradék idejében (igen, neki van ilyen...) állandóan szervez valakinek valamit: meglepetésbulit az apukája 60-dik születésnapjára, meglepetés-utazást a párjának, meglepetés-ünnepléssorozatot a barátnőjének. Nem tudni, mikor és hogyan van erre ideje, de valóban emlékezetes és váratlan meglepetéseket képes okozni.

6. Egyszerre három állás? Nem ügy!

Gyakran szabadúszó, így halmozza a megbízásokat, még éjjel is dolgozik. Vagy részmunkákat vállal, egyszerre legalább hármat, és úgy zsonglőrködik az idejével, hogy az egy munkahelyen dolgozók cserélni szeretnének vele.

7. Úgy tűnik, mintha mindenkit ismerne

Ő az, akinek szinte mindenhol van ismerőse, és mindig van valaki, akit felhívhat probléma esetén. Nagyon intenzíven él, és ugyanígy ápolja a kapcsolatait is: ha könyvelő kell, akkor a volt osztálytársát csörgi, ha korcsoly-élezőre van szükség, akkor a terepfutó-társának férjét hívja. Nem lepődnénk meg, ha az angol királynő telefonszáma is el lenne mentve a mobiljában.

8. Motiváció? Csakis hozzá fordulj!

Ha valami lehetetlennek tűnik, ő lesz a leglelkesebb, hogy csináljátok. Soha nem mondja, hogy nem fog menni, sőt! Bárminek nekikezd, bíztat, segít, ha motivációra van szükséged, csak fordulj hozzá bizalommal!

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280