Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

23 ok, amiért örökké hű leszek a feleségemhez

23 ok, amiért örökké hű leszek a feleségemhez
2023
márc.
23

Egy blogger férfi vallomása, néhány hónappal a 23-dik házassági évfordulója után. Ilyen nem csak a mesében létezik!


Pár hónapja ünnepeltük Mary Beth-szel a 23-dik házassági évfordulónkat. A kapcsolatunkat jó párszor kellett megújítanunk az elmúlt évek alatt. Nem ugyanaz a pár vagyunk, akik akkor egybekeltek, ahogy természetesen nem ugyanazok az emberek vagyunk, akik egykor voltunk.

A feleségem és én is érettebbek lettünk, ahogyan a házasságunk is megérett. Az idővel. Az élettapasztalattal. Annyi mindent láttunk és tapasztaltunk az együttélésünk során, ezért már felkészültebbek vagyunk, és készen állunk arra, hogy egyeztessük az akaratunkat, a vágyainkat, úgy, hogy közben megtartsuk a számunkra egyénileg fontos dolgokat is.

Számos diadal volt a házasságunkban, szárnyaltunk, amikor szeretni egymást még természetes volt és könnyű. És számos mélypont volt, zuhantunk, amikor úgy éreztük, hogy nem fog együtt menni. Rájöttünk, hogy minden egyes nap megvan a lehetőségünk erősíteni a kapcsolatunkat. Minden egyes nap megvan a lehetőségünk, hogy hűek maradjunk, nemcsak szexuális értelemben, de érzelmileg is.
Íme, a lista, 23 szívből jövő ok, amiért mindig hűséges leszek Mary Beth-hez. Remélem, találsz benne olyan értéket, amely a te kapcsolatodban is jelen van!

1. Ő a legjobb barátom. inkább vele szervezek programot, mint bárki mással. Kedvenc pillanataim azok, amikor sikerül pár percet lopnunk egy kávéra a szombati rohanásban.

2. Kimutatja, hogy érdemes vagyok a szerelmére. Nem érzem azt, hogy csak jobb híján választott engem.

3. Kimozdít a komfortzónámból. Nem engedi, hogy a könnyű, kényelmes utat válasszam, kihívások elé állít. Emlékeztet rá, hogy fejlődnünk kell, és szembe kell néznünk a félelmeinkkel, bizonytalanságainkkal.

4. Lenyűgöző anya és szülő. Hihetetlen kapcsolata van a 4 gyerekünkkel. Mindnyájan érzik a szeretetét és mindnyájan tudják, hogy bármikor fordulhatnak hozzá segítségért, tanácsokért.

5. Hagy nekem időt, hogy dolgozzak a blogomon. Soha nem durcás ezért- feltételek nélkül támogat.

6. Gondoskodik azokról, akik a legtöbbet sérülnek. Nemrég szerezte meg a Kansasi Egyetemen a diplomáját, és a karrierje következő fejezetét azoknak szenteli, akik érzelmi nélkülözéssel küzdenek, akik traumát szenvedtek el. Azért küzd, hogy jobbá fordítson életeket.

7. Ezermester a ház körül is. Ha nem lenne ez a képessége, vagyonokat költenénk vízvezeték- és villanyszerelőre, mert nekem semmi tehetségem az ilyesmihez, ellentétben vele.

8. Hisz bennem. Nem számít a körülmény vagy a kihívás nagysága, ő rendületlenül hisz bennem. Elég belenéznem a szemébe, és tudom, hogy hisz bennem, bármit is kelljen megoldanom.

9. Megbocsájtó. Nem tud sokáig haragudni vagy duzzogni. Ha egyszer elfogadta a bocsánatkérésemet, akkor tényleg azon van, hogy lezárjuk az ügyet és előre nézzünk.

10. Még mindig izgatottan várom a találkozókat, amikor aznap először látjuk egymást. Hétköznapokon korán indulok, ezért munkába menet előtt már nem találkozunk. Van úgy, hogy csak este 9-kor látjuk egymást először azon a napon. De még mindig izgatottan remeg a gyomrom, ha arra gondolok, hogy pár perc múlva üdvözölhetem.

11. Számtalanszor elmondja egy nap, hogy szeret. Minden telefonbeszélgetést így fejez be, és este is ezzel búcsúzik, mielőtt álomba merülünk.

12. Tisztelem őt. Amit értem, a családunkért és azért tesz, hogy ez a világ jobb hely legyen, nem is tudnék mást tenni. El sem tudom képzelni, hogy olyat tenne, amiért ezt a tiszteletet elveszíteném.

13. Képes velem baseball meccseket nézni. Ráadásul élvezi, tudja a játékosok nevét, és feldobódik a Kansas City Royals győzelmétől!

14. Hiányzik, ha nincs velem pár napig. A külön töltött idő jót tesz és hasznos néha, a viszontlátás még édesebb.

15. Nem bánja, ha sportközvetítés szól a kocsiban. Sosem húzza fel a szemöldökét, és nem kérdezi meg: „Komolyan ezt akarod hallgatni??"

16. Néha tényleg úgy érzi, hogy vicces vagyok. Vevő a szarkazmusomra és az időnként betaláló poénjaimra. Nem udvariasságból nevet-bírja a humoromat.

17. Még mindig szeret kézen fogva menni, ha vacsora után sétálni indulunk. Nagyszerű alkalmak ezek az esti séták a kapcsolat ápolására. Ilyenkor beszéljük meg a napunkat, a problémákat és hogy miben tudjuk támogatni egymást. Kéz a kézben megyünk, ettől még különlegesebbek ezek az alkalmak.

18. Szerény és magabiztos. Mary Beth ritkán hajlamos túl komolyan venni magát, de közben olyan belső erőt és magabiztosságot sugároz, hogy a környezetében lévőket is magával ragadja.

19. Ha azt mondja "veled akarok lenni" – az még mindig megremegteti a térdemet.

20. Imád ölelkezni. A nap végén, amikor a feladatok már mögöttünk vannak, lopunk pár percet, amikor beszélgetünk és összebújunk, miközben valami marhaságot nézünk a tv-ben. A nap legjobb része!

21. Sosem adja fel. Gyakran az ő erős akarata (vagy makacssága) hoz vissza engem is, ha már feladnám. Nem számít az akadály, a fájdalom, a körülmények, neki megvan a képessége, hogy mindig találjon még valamit, ami továbblendít a cél felé.

22. Gyönyörű a ruhájában. Azt mondják, a szerelem vak, de az én feleségem olyan meseszép, számos értelemben. Ó, azok a kis nyári ruhák!

23. El sem tudom képzelni az életemet nélküle. Szeretek élni, szeretem vele megosztani az életemet. Vele jó együtt lenni. Mindig hű leszek hozzá, mert folyamatosan érzem a szerelmét és kedvességét. Jöhet bármi, ez sosem múlik el.

Az írás szerzője Alex Blackwell, blogger. A blogjának címe: www.thebridgemaker.com

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280