Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Egy tündéri házaspár, akik ellopták az idei Valentin napot

Egy tündéri házaspár, akik ellopták az idei Valentin napot
2016
febr.
16

Amerika legünnepeltebb házaspárja most nem valami idétlen celeb-duó, hanem Ann és John Betar. Le a kalappal előttük!


A feleség 100 éves, a férj 104. 83 éve mondták ki a boldogító igent, amit ők tényleg egy életre szólónak gondoltak. Tanuljunk tőlük, érdemes!

A Connecticut-ban élő házaspár 5 gyermekkel, 14 unokával és 16 dédunokával büszkélkedhet. John 1921-ben, az I. világháború idején, Szíriából menekült az USA-ba. A közelében lakó Ann iránt kezdett érdeklődni, minden reggel elkísérte őt az iskolába. Sajnos Ann édesapja nem lelkesedett ezért túlságosan. Neki ugyanis az volt a terve, hogy lányát egy jóval idősebb férfihoz adja feleségül. Amikor ez a szerelmesek tudomására jutott, megszöktek és összeházasodtak. Ann 17, John 21 éves volt ekkor.

A tündéri házaspár idén bevállalta, hogy a twitteren válaszol az érdeklődőknek a hosszú, boldog házasság titkáról feltett kérdéseire. Tanácsaikat mindenkinek érdemes megfogadnia, ők aztán tényleg nem a levegőbe beszélnek!

Szentelj időt arra, hogy megértsd a másikat!

Ahelyett, hogy kiakadnál azon, amit a párod mond, vagy egyszerűen csak nem törődnél vele, inkább figyelj rá, és szánj időt arra, hogy megértsd az ő nézőpontját is, ha probléma merül fel köztetek! Próbáld megérteni, mitől lesz ideges vagy frusztrált, mi bántja! Az odafordulás, az együtt töltött minőségi idő, az őszinte kommunikáció sokkal értékesebb, mit bármi más.

Élj a kereteid között!

Sok párnál az anyagi problémák, nehézségek jelentik a válóokot. Vannak, akik jóval többet szórnak el, mint amennyijük van. John and Ann azt javasolták, hogy mindig a lehetőségeknek igazodva költekezzünk. Szinte minden pár keresztülmegy a „szegény, éhes, fáradt" időszakon, lehet, hogy ti is úgy érzitek, állandóan küzdeni kell a napi betevőért. Legyetek bizakodóak, és beszéljétek meg, miként tudtok az anyagi nehézségeken úrrá lenni! A közösen kitalált megoldás még közelebb fog hozni benneteket egymáshoz.

Mindenben érts egyet a feleségeddel!

John viccnek szánta ezt a mondatot, de nagyon is sok igazság van benne. Ahogy a mondás tartja: boldog feleség, boldog élet! Ann azzal válaszolt, hogy: "Szeretjük egymást, meg tudod ezt igazából magyarázni? Tiszteljük egymást." John pedig hozzátette: "Egyszerűen szeretem őt. Megtanultuk, hogy elégedettek legyünk azzal, amink van."

A mai randizásról

Ann szerint alapvető, hogy ha hozzámész valakihez, és azt hiszed, meg tudod változtatni, akkor őrült vagy. Nem fog sikerülni. Ne is gondolj ilyeneket! Az egy évszázadosan is friss feleség hozzátette, bár fogalma sincs a Tinder és hasonló applikációk működéséről, ő nem próbálná ki. Zavarja, hogy túl sok ember nyüzsög ott, és örül, hogy még egy kis közösségben választhatott társat.

Egymásról

Ann elárulta, hogy John nagyon gondoskodó, odaadó férfi. Ugyanakkor meglehetősen makacs. John pedig csak annyit tett hozzá, hogy imádja Ann-t. Külön kiemelte, hogy Ann fantasztikusan főz. Neje ehhez csak annyit tett hozzá csipkelődve, hogy ennél nagyobb szerelmi vallomást nem fognak tudni kicsikarni a férjéből. Vitáik vannak és voltak, de hamar túljutottak rajta. John megemlítette, hogy ezek általában a főzés körül robbannak ki. Hát nem tündériek? Hosszú, boldog együtt töltött éveket kívánunk még nekik!

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280