Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

10 dolog, amit csak akkor értesz, ha sportrajongó a párod!

10 dolog, amit csak akkor értesz, ha sportrajongó a párod!
2016
febr.
04

A nyaralásotokat az olimpiához igazítjátok, és előbb láttad a párizsi hokicsarnokot, mint az Eiffel tornyot? Üdv a klubban!

 

1. Olyat nem kérdezünk egy focimeccsen, hogy melyik csapatok játszanak. Ránézünk a mezükre, és felismerjük!

2. A nyaralásunk helyszínét nem a környékbeli látványosságok határozzák meg, hanem a környékbeli sportesemények. Mit szólnál Londonhoz? Ott a Wembley egy köpésre! Monaco? Az egész város egy F-1-es pálya....

3. Bárhova is utazunk, a sportcsarnokokat, stadionokat, de még a nagy sportlegendák sírjait is előbb fogjuk megnézni, mint a katedrálist vagy a várat.

4. Olimpiák és világbajnokságok idejére amúgy sem tervezünk nyaralást, esetleg egy szállodába, a tv elé.

5. Nincs olyan napszak, amikor nem lehetne legalább egy újzélandi gyeplabda kupa vagy egy alaszkai szánhúzó verseny döntőjét követni a tv-ben.

6. Semmi csodálkoznivaló nincs azon, hogy a párod előbb sorolja fel a tenisz ranglista első 10 helyén állókat, mint a bevásárló listát, amit az előbb ismertettél vele.

7. Sajnos a kupadöntő időpontjára is jobban fog emlékezni, mint a megismerkedésetek évfordulójára.

8. Lehet, hogy szerinted nem sport az, amikor fél óráig meredten néznek egy golyót, majd löknek rajta egyet, vagy amikor percekig seprik a jeget, de a sportcsatornán adják, tehát sport.

9. Elképzelhető, hogy hihetetlennek tűnik, hogy mekkora rajongással lehet követni egy vadidegen bolíviai síelőt vagy egy mongol autóversenyzőt, de ne keress ésszerű magyarázatot.

10. Nem baj, ha nem érted, hogy miért jó egy csapatban üvöltözni egy meccs előtt, a haverokkal, söröskorsóban a kézben, amikor mindezt otthon is meg lehet tenni. Sportrajongónak születni kell.

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280