Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 dolog, amit tudnod kell, ha a párod otthon dolgozik

5 dolog, amit tudnod kell, ha a párod otthon dolgozik
2015
dec.
08

Otthon dolgozni különösen jó és különösen nehéz egyszerre. Bizony, még a párkapcsolat mindennapjaira is rányomhatja a bélyegét.


Otthon dolgozol? De jó neked! Ha elárulom, hogy otthon dolgozom, ez az első reakció. Mi tagadás, tényleg nagyon szeretem. De eddig két emberrel találkoztam, aki valóban tudta, hogy miről beszélek: az egyik bevallotta, hogy ő 3 évig bírta, és amikor kezdett letargiába esni, keresett egy bejárós munkahelyet. A másik csak sokatmondón sóhajtott.
Kedves lányok és fiúk, nem árt tudni az alábbiakat, ha a párotok otthon dolgozik!

1. Attól még, hogy otthon vagyok, dolgozom

Ezért aztán nincs időm elszaladni a postára, megfőzni a többfogásos vacsorát, kivasalni az ingeket, és lomtalanítani a pincében. Ha annyira sürgős, szaladj el te a postára, neked sincs messze a munkahelyedtől. Ja, hogy te dolgozol? Esetleg vigyél be nyers, hámozatlan zöldségeket, és bízd a titkárnődre, hogy főzzön belőlük egy levest! Csak ne csodálkozz, ha a nap végére nincs kész a munkájával!

2. Nem tudok a nyugiból egy perc alatt pörgésre váltani

Az én napjaim többnyire teljes csendben telnek, csak a billentyű kopogását és a légy zümmögését hallom. Amikor este hazaérkezel, szükségem van a beszélgetésre, örülök, ha elmeséled a napodat, de nem tudok hirtelen tempót váltani. Ne kezdd el már az ajtóban szünet nélkül önteni az infókat, mert egyszerűen nem tudom követni.

3. Mozduljunk ki néha!

Egész nap melegítőben és smink nélkül vagyok, mert itthon nekem így kényelmes. Ezért nagyon örülök annak, ha pénteken csinosan felöltözhetek, és elmegyünk vacsorázni vagy moziba. És mivel a hétköznapokon is csak a lakás falait látom, szeretem, ha a hétvégére is beiktatunk egy kirándulást, vagy valami más programot. Tudom, hogy te éppen ellenkezőleg vagy vele: alig várod, hogy otthon legyél, ezért muszáj lesz kompromisszumot hoznunk, és beosztani, hogy mikor lustálkodunk és mikor mozdulunk ki.

4. Néha nekem is vannak nem otthoni munkáim

Előfordul, hogy egyszer-egyszer el kell szaladnom munkaügyben a városba, vagy valakivel találkoznom kell. Azért a remeteségből nem lehet megélni, és hiába a 21. századi csúcstechnika, a személyes megbeszélések varázsát semmi sem pótolja. Nem szeretem, hogy ilyenkor gyanakodva nézel, hogy vajon mit csináltam napközben, és miért nem szóltam, hogy elmegyek. Te minden nap szaladgálsz, tárgyalásról tárgyalásra, mégsem jelented be őket, miért is kellene?

5. Az én munkám nem ismer napszakokat és pihenőnapokat

Igyekszem úgy szervezni az életemet, hogy minél kevesebb meló jusson hétvégére, vagy a szabadságod idejére. Ezért sokszor akár késő este is előredolgozom, vagy szombat reggel lecsípek egy-két órát, amíg elvégzem a feladataimat. Sajnos így is előfordul, hogy egy kirándulás közben kell felvennem a telefont, vagy bőszen sms-ezgetek egy váratlan probléma miatt a strandról. Én nem tudom a munkaidő végeztével ledobni a tollat, viszont rugalmasan alakítom a napjaimat, és imádom a munkámat!

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280