Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Így szeretnek a csillagjegyek!

Így szeretnek a csillagjegyek!
2015
nov.
12

Különbözőek vagyunk, különbözőképpen szeretünk.


Vannak emberek, akik nagy hévvel égnek a szerelemben, míg mások csendben szeretnek, és szinte nem is látszik, hogy ki lakik a szívükben. Egyesek a csillagokat is lehozzák az égről a párjuk kedvéért, és olyanok is vannak, akikből harapófogóval kell kihúzni egy félszavas vallomást.
Vajon befolyásolja-e az asztrológiai jegyünk, hogy miként éljük meg a szerelmet?

Kos: A szerelem olyan, mint a futótűz

Kosként kalandvágyó és vakmerő vagy, nem számít, hogy még alig ismered a szíved választottját, nem várakozol addig, amíg ő lép, megteszed te a közeledést. A szerelemben telhetetlen vagy, gondoskodó és szenvedélyes szerető. Úgy érzed magad, mint egy lángoló tűzcsóva.

Bika: A szerelem egy teszt

A Bikák erősek, addig mész, míg nem teljesíted a feladatot. Önző vagy a szerelemben, nem adod magad könnyen, mélyen érzel, de nehéz előcsalogatni a szívedet.

Ikrek: A szerelem egy véget nem érő titok

Sokoldalú társasági lény vagy, de reálisan gondolkozol: inkább az eszedre hallgatsz, mint a szívedre. Ha szerelmes vagy, össze vagy zavarodva és nem akarsz elvárásokat támasztani. Élvezed a meglepetést és az izgalmakat, de a szerelem kibillent az egyensúlyodból. Legalább nem unatkozol.

Rák: A szerelem megnyugtató

A Rákok nagyszerű otthonteremtők, nagyon megbecsülik a családjuk körében töltött időt. Szinte mindenben az érzelmeid vezetnek, és arra vágysz, hogy az otthon melegét teremtsd meg a kapcsolataidban. Neked a szerelem olyan, mint egy puha, meleg takaró.

Oroszlán: A szerelem mindent felemészt

Az Oroszlánok kikövetelik maguknak a reflektorfényt. Ha szerelmes leszel, a választottad megszállottjává válsz. Folyton rá gondolsz, még akkor is, ha épp vele vagy.

Szűz: A szerelem személyes ügy

A Szűz hajlamos túlgondolkodni a dolgokat, kritikus nemcsak másokkal szemben, de magával is. Valahányszor a szerelmed közelében vagy, repes a szíved, mégis inkább valami pikírt viccet dobsz be, egy ölelés helyett. Attól félsz, hogy ha teljesen beleadod magad a kapcsolatba, sérülhetsz.

Mérleg: A szerelem kibillent az egyensúlyodból

A Mérlegeknek van érzékük a szépséghez, harmóniához, művészetekhez. Azt szeretnéd, ha körülötted mindenki boldog lenne, és jól érezné magát. Apró kis figyelmességekkel igyekszel kifejezni a szerelmedet, nálad nem ritkák az érintések, az ölelések.

Skorpió: A szerelem ledönti a falakat

A Skorpiók imádják a nagykanállal és vakmerően élni az életet, és szorongások nélkül fejest ugrani a szerelmekben. Mélyen és szenvedélyesen élik meg az érzelmeket, és szeretik birtokolni a társukat.

Nyilas: A szerelem valójában ön-felfedezés

A Nyilasok sziporkázó, lelkes emberek. Állandóan szenvedélyes vagy, ha még ráadásul a szerelem is utolér, elképzelhetetlenül magas hőfokon égsz. Akkor vagy a legboldogabb, ha a szerelmed kedvére tehetsz.

Bak: A szerelem egy soha éget nem érő küldetés

A Bakok ridegek és túl felelősségteljesek lehetnek. Ha szerelmes vagy, úgy érzed, hogy a te felelősséged, hogy ez a kapcsolat működjön. Arra számítasz, hogy ez a szerelem örökké tart, és teljes erőbedobással dolgozol ezért. Szinte nem is adsz teret a másik félnek a kapcsolatban, pedig ő ugyanolyan szerepet játszana a kapcsolat működtetésében, mint te.

Vízöntő: Derült égből szerelem

A Vízöntők meg akarják menteni a világot, és néha annyira belemerülnek a humanitárius cselekedetekbe, hogy elfelejtkeznek a szívükről. A szerelem általában akkor kólint fejbe, amikor nem is számítasz rá. Ha szerelmes vagy, akkor szédülsz, remeg a gyomrod, tényleg maga alá temet az érzés.

Halak: A szerelem reménytelen odaadás

A Halak nagyon érzelmesek és folyton másokra gondolnak. Ha beleszeretsz valakibe, teljesen odavagy a társadért. Ábrándozó típus vagy, és gyakran az álmaidban élsz. 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280