Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Megvan benned a sikeres élethez szükséges legfontosabb tulajdonság?

Megvan benned a sikeres élethez szükséges legfontosabb tulajdonság?
2015
okt.
12

Tanulmányok szerint akár egy jó állásról, akár sikeres tudományos karrierről, akár a boldog párkapcsolatról van szó, elengedhetetlen, hogy ez a tulajdonság meglegyen bennünk.

Mondták rád valaha, hogy lelkiismeretes vagy? Esetleg a tanáraid vagy a szüleid? Nagyszerű! Most ugyanis kiderült, hogy a lelkiismeretesség az egyetlen olyan tulajdonság, amely elengedhetetlen a sikerességhez.

Hogy ki a lelkiismeretes? Aki nagyon odafigyel arra, amit csinál, törődik a tetteivel, és igyekszik minél korrektebben elvégezni a rá bízott feladatot. Aprólékos, figyelmes, körültekintő. A lelkiismeretes ember fegyelmezett, jól szervezett, megfontolt és motivált. Azok az emberek, akik lelkiismeretesek, jobban teljesítenek az iskolában, hosszabb házasságokban élnek, és jobb állásokat mondhatnak magukénak.

Egy nemrég publikált tanulmány szerint az érzelmileg stabil és lelkiismeretes emberek magasabb fizetéssel és munkahelyi elégedettséggel rendelkeznek. Ezek az emberek pontosan érkeznek a munkahelyükre, jól szervezetten dolgoznak, könnyen fókuszálnak a problémákra és szívesen segítenek a munkatársaiknak. A lelkiismeretesség az a tulajdonság, amit a munkaadók keresnek az alkalmazottakban, a tanárok pedig a diákokban, mivel ezek a személyek igen szabálykövetőek. Egy másik felmérés arra világít rá, hogy a lelkiismeretesség az a jellemvonás, amely a legerősebb összefüggést mutatja a tudományos sikerekkel.
Nos, úgy tűnik, a lelkiismeretességben rejlik a szupererő, minden helyzetben szükség van rá, és hatalmas előnyt jelent.

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280