Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Nem lennék újra huszonéves, 30 után kezdődik az élet!

Nem lennék újra huszonéves, 30 után kezdődik az élet!
2018
márc.
14

Sokan úgy rettegnek a kerek évszámoktól, mintha az életük vége közeledne. Mások pedig állítják, hogy 30 (40, 50...) után kezdődik az élet.


Fiatalabb senki sem lesz, de vannak, akik kifejezetten nehezen viselik az öregedést. Pedig minden életkornak megvan a maga szépsége, és ha a jó dolgokra koncentrálunk, sokkal könnyebb megélni a rázós évszámokat is.
6 ok, amiért jobb 30 felett lenni, mint alatta – egy olyan embertől, aki nem cserélne a huszonévesekkel!

1. Ha már elmúltál 30, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy öreg vagy!

Kinek jutna eszébe Sandra Bullockról az öreg kifejezés? Pedig már 50 éves elmúlt. Rendben, mondhatjuk, hogy ő nem úgy néz ki, mint az átlag, de nekem az a tapasztalatom, hogy rengeteg hétköznapi ember néz ki fantasztikusan 30 felett is (vannak, akik egyenesen jobban néznek ki, mint húszéves korukban)! Nem beszélve arról, hogy 30 felett az ember már jó eséllyel megtalálja önmagát – ettől magabiztosabb, energikusabb, kiegyensúlyozottabb lesz.

2. A korábbi csalódásaid segítenek

30 éves korodra már túl vagy néhány kapcsolaton: tudod, hogy mit keresel, tudod, hogy kit keresel. Ez már nem a kísérletezés időszaka, hanem a megélésé. 30 felett nagyobb eséllyel vár rád egy jól működő, harmonikus kapcsolat, mert kellő ember- és önismerettel rendelkezel. Tanultál a tévedéseidből, hibáidból.

3. Fantasztikus barátok vesznek körül

Eddigre kiderül, hogy ki az, akivel csak tiszavirág életű kapcsolatra futotta, ki az, akire számíthatsz jóban-rosszban. 30 felett már nem a mennyiségen, hanem a minőségen van a hangsúly: lehet, hogy kevesebb barátod marad, de velük megélheted a barátság minden örömét, és mivel hasonló életszakaszban vagytok, a fontos mérföldkövek (családalapítás, házasság) még jobban összekovácsolnak benneteket.

4. Elmarad a görcsös akarás, agyontervezgetés

A húszas éveinkben még olyan határozottan tudjuk mondani, hogy ezt és azt akarjuk elérni, és semmiféle más opciót nem bírunk elképzelni. A harmincadik szülinapunkra aztán rájövünk, hogy nem minden alakult úgy, ahogy terveztük, de talán nem is baj. Lehet, hogy egyedül fújod el a szülinapi gyertyákat, netán már egy váláson is túl vagy, és bár 5 gyereket terveztél, még egy sincs. Van viszont egy fantasztikus munkád, amiről nem is álmodtál, vagy egészen máshol élsz, mint korábban tervezted. 30 felett az ember már nem a terveit erőlteti, hanem a lehetőségeit igyekszik minél inkább kihasználni. Az élet még számtalan meglepetést tartogathat!

5. Rájössz: az idő érték

Talán egy haláleset vagy betegség kapcsán - sajnos 30 körül már mindenki találkozik a halállal a családjában, a környezetében– rájössz, hogy az idő milyen értékes, ezért egyre inkább azzal töltöd majd, amivel te szeretnéd. Ebben a korban már bátrabban le mered építeni az energiavámpír ismerőseidet, nem pazarolod az idődet ál-barátokra, és hamarabb váltasz, ha egy stresszes munkahely megmérgezi a mindennapjaidat.

6. Felnőtt döntéseket hozol

Takarékoskodni kezdesz, értékálló dolgokra költöd a pénzedet. Már nem az a lényeges, hogy minden este buliban legyél, hanem az, hogy megvegyél egy kis lakást a közeljövőben.

7. A szabadidődet egyre kreatívabban éled meg

Sokan harmincon túl kezdenek rendszeresen sportolni, futnak, jógáznak – csupa olyan dologba fognak, amire a húszas évek nyüzsgésében nem volt idejük. Mások karitatív tevékenységet vállalnak, vagy éppen előveszik gyerekkori álmukat, és festeni tanulnak. Ne félj hát ettől a kerek szülinaptól – elképesztő felszabadultságot, rengeteg örömet hozhat az életedbe!Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280