Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Honnan tudod, hogy ő a Sírig Tartó Szerelmed?

Honnan tudod, hogy ő a Sírig Tartó Szerelmed?
2022
szept.
12

Mindenki arra vágyik, hogy megtalálja az igazit, az Egyetlent, akivel sziklaszilárd kapcsolatban él élete végégig. Na de honnan tudjuk, hogy megtaláltuk?


Természetesen az élet nem tündérmese, minden kapcsolatban vannak magaslatok és mélységek. De ha az alábbi 6 jelet tapasztalod, akkor valószínűleg megtaláltad a Sírig Tartó Szerelmedet!

1. Nem szalad el a problémák elől

Megvan benne a szándék, hogy megoldja a párkapcsolati gondokat! Vagyis úgy érzi, hogy megéri harcolni kettőtökért, nem fog lelépni az első gubancnál.

2. Akkor is melletted van, ha kiborulsz

Mindenki jó fej tud lenni, amikor a dolgok rendben vannak, de az Igazi aki akkor is melletted van, ha ideges vagy, ha kiborulsz. Néha olyat mondunk, amit nem gondoltunk komolyan, vagy másokat hibáztatunk a tetteinkért. Ő azonban tudja, hogy ez múló állapot, és képes túllépni a butaságainkon. Ha pedig ő hibázik, akkor tud bocsánatot kérni.

3. Jóban van a barátaiddal és a családoddal

Nemcsak arra törekszik, hogy a ti kapcsolatotok szoros legyen, hanem arra is, hogy a szeretteiddel jó viszonyt alakítson ki. Ez azt jelzi, hogy az életed része szeretne lenni. Az, hogy „beépül" az életedbe, azt mutatja, hogy közös jövőt tervez veled.

4. Azt szeretné, hogy fontos szereplői legyetek egymás életének

Egyértelműen jelzi, hogy „mi"-ben gondolkodik.

5. Részt vesz a hobbidban és bevon a saját hobbijába

Természetesen mindenkinek van saját időre is szüksége, de az fontos, hogy egy pár közösen is töltsön időt, legyenek közös élményeik. Egy közössé váló hobbi tovább erősítheti a kapcsolatot.

6. Ott van, amikor szükséged van valakire

Szörnyű érzés, amikor valakire számítasz, és kiderül, hogy hiába. Az Igazi viszont ott van, amikor szükséged van rá. Nem áll tovább, nem választja az egyszerűbb megoldást, ha az élet akadályokat gördít elétek. 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280