Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Az Elfújta a szél 11 leghíresebb idézete

Az Elfújta a szél 11 leghíresebb idézete
2015
jún.
30

1936-ban ezen a napon (június 30-án) jelent meg Margaret Mitchell könyve, az Elfújta a szél. Lassan 80 éve állja az idők sarát, készült belőle film és musical, minden idők legnépszerűbb regényévé vált.


Számos mondatát, párbeszédét idézik, a belőle készült filmé minden idők leghíresebb filmes idézete is (Őszintén szólva drágám, fütyülök rá!). Csokorba gyűjtöttünk 11 idézetet, a könyv megjelenésének 79. évfordulójára.

„Ó papa! (...) Lennék csak a felesége, majd megváltozna minden!
- Igen? Megváltozna? (...) Akkor ugyancsak keveset tudsz a férfiakról. Soha még asszony nem teremtett új embert a férjéből."

„Olyan asszonynak látszott, aki körül viharok dúlhatnak, de a lelkét meg sem érintheti semmi."

„Vissza nem lehet menni. Induljunk hát előre."

„Szívünk uralkodik rajtunk, és legyőzhet egy szempillantásnyi idő alatt. Akinek az élete rugója eltört, (...) annak jobb, ha megpihen, és nem gyötrődik tovább. Azok nem találják a helyüket a földön, s nem tudnak boldogok lenni soha többé."

„A szenvedés vagy megtöri, vagy megteremti az embert."

„Csak akkor lehet boldog a házasság, ha két hasonló lélek kerül egymás mellé."

„Végül is, a holnap csak egy újabb nap."

„Őszintén szólva drágám, fütyülök rá!"

„Nem várhatok mindig arra, hogy éppen két férj között legyen."

„Amit egy úriember mond, és amit gondol, az két különböző dolog."

„A nők számára a szerelem a házasság után érkezik." 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280