Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Soha ne kövesd el azt a 4 hibát egy jól induló kapcsolatban!

Soha ne kövesd el azt a 4 hibát egy jól induló kapcsolatban!
2022
aug.
08

Amikor már együtt vagytok egy ideje, könnyű elkényelmesedni a kapcsolatban. Rutin, szürke hétköznapok, elmaradt figyelmességek. Íme, 4 gyakori hiba, ami lejtmenetre állítja a kapcsolatot!


Hetekig kihagyod a lábszőrtelenítést, mert fáradt vagy. Már nem hívod fel naponta többször a párodat, és nem agyalsz azon sem, hogy hova menjetek hétvégén. Az esti beszélgetések helyett a neten lógsz, ő pedig a meccset bámulja. Ismerős?
Jöjjön az a 4 dolog, amit soha ne csinálj a kapcsolatodban, hacsak nem szeretnéd elszúrni!

1. Ne gyárts hipotéziseket!

Soha ne hidd, hogy a partnered pontosan tudja, mennyire szereted, így mondanod sem kell. Ne feltételezd, hogy nem lesz mérges, ha bent kell maradnod az irodában késő estig, és egy sms-t sem dobsz erről. Ne gondold ki, hogy ő mit gondol (szerinted), mert egyáltalán nem biztos, hogy így van! Inkább beszélj, mondjad, kérdezd!

2. Ne vedd természetesnek azt, hogy veled van!

Felejtsd el azt is, hogy a partnered egyetlen dolga az udvarlás, kedveskedés lenne! Nyilvánvaló, hogy a szerelmesek kedvesek egymással, és ezt gyakran ki is mutatják, de ne tekintsd minden romantikus gesztusát természetesnek, magától értetődőnek! Köszönd meg, becsüld meg, értékeld!

3. Ne légy tiszteletlen!

A másik lejáratása bárki előtt, vagy akárcsak kettesben nagyon súlyos dolog, ami egészen biztosan visszaüt. A kölcsönös tisztelet elengedhetetlen az egészséges, erős párkapcsolathoz.

4. Legyenek javaslataid, ötleteid!

A leggyakoribb hiba, hogy elkényelmesedünk egy kapcsolatban, és minden mindeggyé válik. Ez főleg akkor lehet nagyon rossz, ha az egyik fél dúskál az ötletekben, a másik meg soha semmivel sem rukkol elő, és mindig a „nekem mindegy" választ adja. Legyenek javaslataid, programötleteid, hogy a párod érezze, szeretnél vele kettesben elmenni ide-oda!

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280