Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

7 emlékezetes mozifilm, ahol a kert is főszereplő

7 emlékezetes mozifilm, ahol a kert is főszereplő
2015
ápr.
28

7 felejthetetlen film, amelyek történetének központjában a különleges kert vagy park áll. Ugye neked is beugranak a szerelmes kertes jelenetek?

Sztárom a párom (Notting Hill)

Lehet-e annál romantikusabb, mint amikor az éj leple alatt közösen szegjük meg a törvényt? A Sztárom a párom-ban Julia Roberts és Hugh Grant egy vacsoráról hazafelé tartva másznak be egy kertbe. A Ronan Keating és Elvis Costello érzelmes zenéjével aláfestett jeleneteket az Elgin Crescent Rosemead Garden-ben forgatták. Térkép itt >>

Büszkeség és balítélet

Az angol kosztümös filmekhez aztán tudnak helyszínt választani! Darcy lánykérésének helyszíne is lenyűgöző: a dél-angliai jeleneteket Wiltshire-ben, a Stourhead Házban vették fel.

A szerelem hálójáb@n

A bájos szerelmi történet végén a szereplők (akiket Meg Ryan és Tom Hanks alakítanak) New Yorkban, a Riverside Park virágtengerében nyerik el egymást.

A muzsika hangja

Az Oscar díj-esővel jutalmazott A muzsika hangja-ban Mária és a Kapitány romantikus jelentben, egy lenyűgöző kertben vallják meg egymásnak szerelmüket.

Vágy és vezeklés

A film emlékezetes jelenetében a Keira Knightley által megformált Cecilia leveszi ruháját, és bemászik a szökőkútba egy törött vázadarabért a tulajdonos fia, Robbie szeme láttára. Az elfojtott érzékiséggel operáló jelenethez gyönyörű helyszín is jár.

Ollókezű Edward

Tim Burton legendás filmjének egyik legszebb jelenete, amikor Kim táncra perdül kertjében a hóesésben, amit Edward idéz elő a jégszobor farigcsálásával.

Egyszerűen bonyolult

Meryl Streep ebben a filmjében egy lélegzetelállító Santa Barbara-i kertet birtokol. A készítők később bevallották, hogy a növénytenger nem volt teljesen természetes, a zöldségeket előnevelték üvegházban, a paradicsomokat pedig a tőkékre drótozták.

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280