Hogyan vidíthatnál fel bennünket?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

6 meglepő, de működő tipp a lányok meghódításához

6 meglepő, de működő tipp a lányok meghódításához
2015
ápr.
08

Hódítás? Vannak, akik tudományos módszerekkel közelítenek, mások elbohóckodják a dolgot. Egy biztos: minden pasi szeretne egy listát a tuti csajozós tippekről!

Most megosztunk veletek néhány ígéretes módszert, melyek az érintett hölgyektől származnak- bár elsőre furán hangzanak, érdemes egy próbát tenni velük!

1. Törődj sokat a kiszemelt lánnyal, és mutasd is ki!

Mutasd ki bátran, hogy törődsz a lánnyal! Állj rendelkezésére, ha bármi baja van! Érdeklődj az egészsége, hogyléte felől, aggódj vele együtt, sőt, még nála is jobban! Kísérd el a kivizsgálásokra, beszéld rá az évenként esedékes szűrővizsgálatokra, cipeld el a fogorvoshoz, éreztesd, hogy mennyire fontos neked! Lehet, hogy hülyén hangzik, de ezzel még a legkőszívűbb csajokat is lenyűgözheted.

2. Légy bátran mókás!

A csajok nagyon bírják, ha a pasi kicsit más, mint a szürke tömeg. Nem az idétlen pasikat, hanem azokat, akik megcsillantják a bohókás oldalukat, mégsem idegesítőek. Küldj titkos meglepetést a munkahelyére! Bombázd rejtélyes feladványokkal! Senki sem tud ellenállni egy szív alakú lufinak, ami ebédidőben megjelenik az iroda ablaka előtt.

3. Játszd meg, hogy valaki más vagy!

Természetesen a legjobb, ha önmagad vagy, de egy hirtelen ötlettől vezérelve eljátszhatsz egy szerepet, amivel elnyerheted a lány szívét! Például csapj fel bicajos rendőrnek, ha egy csinos lány sisak nélkül bicajozik, és ha már teljesen elhitetted vele, hogy meg fogod bírságolni, egy laza mosollyal ajánld fel, hogy kiválthatja a büntetését, ha eljön veled egy kávéra! Fontos, hogy eredeti és frappáns ötlettel állj elő, és hogy meggyőzően játszd a szerepedet, amíg le nem leplezed magadat.

4. Áldozd be néha a férfias oldaladat!

A nők megőrülnek az érzékeny pasikért! Nem kell lányosan viselkedni, de megtehetsz pár apró dolgot, ami nem túl férfias, viszont az áldozatért cserébe jár érte az elismerés. Például ha a fodrászvizsgájára készülve modellt ülsz a lánynak, nyert ügyed van!

5. Blöffölj!

Nincs abban semmi rossz, ha eljátszod, hogy téged is érdekel, ami őt érdekli, még ha fogalmad sincs róla, miről beszél. Az első randin hülyén venné ki magát, ha kiderülne, hogy fogalmad sincs, mi az az indie zene, vagy mi fán terem a slam poetry. Jobb később bevallani a tájékozatlanságot, mint rögtön lebőgni, nem igaz?

6. Légy hűvös, hogy megőrüljenek érted!

Alapigazság, hogy gyakran pont azt akarjuk megszerezni, amit nem lehet, és akkor kell valami a leginkább, amikor elveszni látszik. Biztos számtalan esetben hallottad már, hogy egy lányt egész addig nem érdekelt a fickó, amíg tepert utána, viszont amint más lányokra vetett szemet, észbe kapott az egyes számú hölgy is. Az egész este flörtölő srác, aki aztán a csaj telefonszámát sem kéri el, totálisan megőrjíti a lányokat!

Láthatod, a csajozásra nincsenek szigorú szabályok: legyél önmagad, vagy játssz szerepet, legyél férfias, vagy dobd el a férfiasságodat, blöffölj, vagy mondj igazat, légy hűvös, vagy légy gondoskodó - bármi bejöhet... és annak ellenkezője is!

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280