Sír a cica miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Mivel tömi a csajod a fejed?

Mivel tömi a csajod a fejed?
2015
márc.
01

Ha felbosszantott már a Mi van? kérdésre a Semmi! válasz, akkor máris tudod, miről írok. Néhány ötlet következik, hogy legközelebb elkerülhesd.

A nő férfi felé folytatott kommunikációjáról

Na ez aztán a beteg dolog...! :) Persze viccelek, de mint minden viccnek, ennek is van alapja: nekik is megvannak a maguk gyökérségei csak másképp.

Töredelmesen bevallom: nagyjából 32 lehettem mire ténylegesen tudatosult bennem, hogy a hím és a nőstény különböznek. (És itt most nem nyilvánvalóbbnál nyilvánvalóbb punci-kuki különbségekre gondolok, hanem konkrétan a gondolkodásmódra.)

A revelációt az a gondolat indította el, hogy ha az állatvilágban (madaraknál azt hiszem gyakrabban tapasztalható) a hím és a nőstény testfelépítése szélsőségesen is el tud térni, akkor miért is gondolnánk, hogy csak a test térhet el?

Na de félre a komolysággal, lássuk a szaftosat, avagy pár szemelvény a nők legsúlyosabb miszkommunikációiból :)

"SEMMI": ez A büntetés maga, az alfa és az omega, az anti-kommunikáció netovábbja. Egyetlen szóban a minden és a SEMMI!!! Akkorát üt, hogy még egy számot is írtam róla. :)

Bámulatos, semmit nem mondott (illetve PONT HOGY CSAK AZT) és mégis bedöngöl...Igazából tenyérbemászó, legszívesebben lecsavarnál egyet. Főleg, amikor csak sejtéseid vannak arról, hogy mi is jár a fejében, miért kapod épp a durcát.

Remek kommunikációs tréning: ha a "most mi a baj?" kérdésedre ez a bizonyos mennydörgő válasz érkezik, reagáld le lazán: "akkor jó" és ügyet se vess a csendes terrorra. Menj bele a játékba, ahogy részéről sem igazi a kommunikáció tartalma, úgy részedről sem igazi a beleszarás. De ha jól csinálod, hamarosan leszokik róla, hogy az igazi probléma helyett csak egy semmi-vel szúrja ki a szemed. Bele fog unni, hogy csak az időt húzza a felesleges körökkel, ő is ugyanannyira vágyik rá, hogy pont kerüljön arra az i-re, amiből a tüske indult.

A másik megoldás, hogy az empátiára hajazol és rávilágítasz, hogy képzelje magát a Te helyedbe, hogy érezné magát, ha a feszkót Te is elodáznád egy látványos semmivel.

Nyilván addig szekálna, amíg a végén nem ordítanád a képébe, hogy ténylegesen mi rág belülről.

• "szerinted..."-kezdetű kérdések: és itt jöhet bármi, attól kezdve, hogy szép a cipője (lásd fentebb), nem túl nagy-e a segge. Ebben az a kamu, hogy itt csak pozitív visszacsatolást szeretne. Ez az, amit egyszerűbb, ha a barátnőinél keres...Nálad is megtalálhatja, de törődést igényel a képesség kifejlesztése :) Ráadásul tényleg csak a feedbackről szól, a negatív, objektív kritika kizárva :) Sértődés van belőle, még akkor is ha a "szerinted..." kezdetű kérdés egy "de most komolyan"-nal zárul. Kamu az egész, ne szívd be :D

Nem egyszerű, mi? Pedig dehogynem :)

Elsőre ennyi talán elég is lesz. Próbáljátok lazán felfogni ezt az egész élet nevű játékot és őszintén játszani... és ha baj van, pofázzátok ki magatokból, egymás közt. Számos, nagyobb bajtól megkímél az instant őszinte beszéd...

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280