Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Minden nő megérdemel egy ilyen Férfit, Te is!

Minden nő megérdemel egy ilyen Férfit, Te is!
2017
szept.
15

10 tulajdonság, amivel rendelkeznie kell a hozzád való Társnak.


Annyi megszokott, közepes, „elmegy” dolog van az életünkben, mert hát ... úgy kényelmes. Van viszont egy terület, ahol soha nem szabadna megalkudnunk: a párkapcsolatunk. A szerelemnek teljesnek, szépnek, gondolatébresztőnek, életre szólónak, csodálatosnak kellene lennie.

Éppen ezért minden Nő, igen, Te is megérdemled a hozzád való Tökéletes Társat. A megfelelő Férfit, az Igazit.

1. Megérdemelsz valakit, aki hatással van az életedre

Amikor a szerelemről van szó, nem kell megelégedned bármivel, csak a legjobbal. Megérdemelsz valakit, aki nyomokat hagy az életeden, valakit, aki tényleg megmutatja, hogy fontos vagy neki.

2. Megérdemelsz valakit, akinek hiányzol, ha nem vagy vele

Megérdemelsz egy Férfit, aki rólad álmodozik, rád gondol akkor, amikor nem vagy mellette. Aki számolja a perceket, hogy mikor láthat újra. Légy olyan Férfivel, aki erőfeszítéseket tesz érted, az együttlétért, a kapcsolatotokért.

3. Megérdemled, hogy legyen melletted egy Férfi, aki jól bánik veled

Megérdemled, hogy olyan Férfi legyen melletted, aki királynőként bánik veled. Aki képes akadályokat leküzdeni érted. Akinek fontos vagy, aki törődik veled.

4. Megérdemelsz valakit, aki véleményével kihívások elé állít

Megérdemelsz valakit, aki képes felvállalni a véleményét akkor is, ha nem ért veled egyet. Aki ezáltal ösztönöz, tanít, kihívások elé állít. Megérdemelsz valakit, aki nem csak bólogat folyton, de izgalmas, karakteres személyiségével inspirál.

5. Megérdemled a vágyat

Megérdemled a vágyat, a szenvedélyt – hogy valaki ne tudjon másra gondolni, csak és kizárólag rád! Olyan társra van szükséged, aki minden reggel megcsókol, minden este magához húz, akivel a testi harmóniát is megtalálod.

6. Megérdemelsz valakit, aki bevon az életébe

Olyan társ való neked, aki bemutat a családjának, barátainak, aki felvállal a kollegák előtt. Olyan Férfit érdemelsz, aki szeretné, hogy az életében fontos szerepet játszó embereket megismerd, és ők is megismerjenek téged. Olyan Férfit, akinek mindig van elegendő ideje rád.

7. Megérdemelsz valakit, aki gondoskodik, óv téged

Megérdemelsz egy Férfit, aki emlékezik az ünnepnapokra és a felejthetetlen pillanatokra egyaránt. Megérdemelsz valakit, aki virágot hoz néha, aki ezer aprósággal kedveskedik.

8. Megérdemelsz valakit, aki veled tervez

Megérdemelsz valakit, aki szeret veled tervezni, aki tudja, hogy a közös álmok sokat jelentenek neked. Olyan valakit érdemelsz magad mellé, aki képes erőfeszítéseket tenni a közös jövő érdekében. Olyan valakit, akinek a hosszútávú terveiben benne szerepelsz.

9. Megérdemled a romantikát

Megérdemelsz egy Férfit, aki tudja, hogy a lovagiasság még nem veszett ki a világból. Ezért kinyitja előtted az ajtót, kihúzza a székedet, lesegíti a kabátodat. Tudja, hogy miként kápráztasson el. Megérdemelsz valakit, aki fogja a kezedet, aki büszkén sétál melletted és örül annak, hogy veled lehet.

10. Megérdemelsz valakit, aki mellett jobb ember lehetsz

Az igazi társ kihozza belőled a legjobbat. Megérdemelsz valakit, aki segít az utadon, akinek örömet okoz, hogy téged örülni lát.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280