Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Az erős, független nők párkeresésének 4 pontja

Az erős, független nők párkeresésének 4 pontja
2016
szept.
05

Amíg ezeket nem fogadod el, nem tudsz hozzájuk közelebb kerülni.


A magabiztos, független nő szexi és vonzó, sok férfi álma. Miért maradnak mégis gyakran egyedül? Mert bizony nem adnak alább a 4 fő elvükből! Büszkék arra, hogy anyagilag a saját lábukon állnak, és érzelmileg is stabilak. Elégedettek, szívesen töltik az idejüket egyedül is, és nem szorulnak rá senkire.
Mielőtt egy ilyen nővel randiznál, nem árt, ha az alábbi 4 ponttal tisztában vagy:

1. A főzés és a házimunka nem a mi kizárólagos feladatunk

Valóban, remek dolog egy tiszta, rendezett házban élni, ahol mindig meleg vacsora vár. Manapság azonban, amikor a nők is keményen dolgoznak, viszont ketté vagy háromfelé osztódni még nem tudnak, meglehetősen önző dolog elvárni, hogy körülugrálják életük párját és kizárólag egyedül birkózzanak a házimunkával. Minden tiszteletem azoké a nőké, akik egymaguk is képesek elbírni a pormacskákkal és a fakanalakkal, de ha házvezetőnőt keresel, kérlek, keress máshol.

2. Nincs időnk és türelmünk a féltékenységi jelenetekre

Ha van egy párom, elkötelezett vagyok irányában. Sokszor találkozom emberekkel, gyakran fordulok meg férfiak között is, ez a munkámhoz tartozik. Sőt, még pasi barátaim is vannak! Nem eggyel még a közösségi médiában is tartom a kapcsolatot. Netán írok a fényképük alá, vagy ők kommentelik az enyémet. Akinek ez nem tetszik, az nem való mellém. Nem fogom azért leépíteni a kapcsolataimat, és nem fogom otthagyni a munkahelyemet sem, mert a párom féltékenységi jeleneteket produkál. Olyan férfire van szükségem, aki tisztában van saját értékeivel, és magabiztos. Ha választanom kell az imádott életem, és egy állandóan őrjöngő partner között, nem kérdés, hogy mire szavazok.

3. Ha megpróbálsz megfojtani minket, ránk telepszel, biztosan menekülőre fogjuk

Imádom a szabadidőmet a párommal tölteni! Szeretek vele sétálni, vacsorázni, moziba menni, vagy egyszerűen csak együtt lenni. Ilyenkor teljesen ott vagyok, elraktározok minden percet, feltöltődöm a közös pillanatokkal. Ugyanakkor nagyon szeretem a munkámat, élvezettel csinálom, de ugyanúgy örömmel találkozom a barátaimmal, családtagjaimmal is. Sőt, igényelem az egyedüllétet is, időnként szeretek olvasni, tervezgetni, kertészkedni. Nem bírom elviselni, ha valaki más szeretné beosztani az időmet, ha féltékeny lenne a nélküle töltött órákra. Nem tűröm, ha valaki folyamatosan ellenőrizni, kontrollálni szeretne. Amennyiben bezártságot érzek, fulladni kezdek, és menekülőre fogom.

4. Azt akarjuk elhitetni a világgal, hogy nincs szükségünk férfira, de a valóságban nagyon is vágyunk rá

A nagy feminizmusban már csak félve vallom be, de valójában arra vágyom, hogy valaki mellettem legyen, óvjon, szeressen. Szeretném, ha lenne egy férfi, aki képes anyagi áldozatot is hozni majd, ha én anya leszek, az ő gyermekének anyja. Szeretném, ha ez a férfi felelősségteljes lenne, és tudna kettőnkben, majd családban gondolkodni. Vágyom rá, hogy legyen mellettem valaki, aki képes egy szöget beverni a falba, kicserélni a villanykörtét, és megszerelni ezt-azt a ház körül- hogy ezekkel ne nekem kelljen foglakoznom. Vágyom rá, hogy elismerje a munkámat, társnak tekintsen. Az az igazság, hogy az erős, magabiztos nők meginghatatlannak tűnnek, de nekik is van egy gyengéd, szerető oldaluk, ami remek társakká teszi őket. Amennyiben rászánod az időt, hogy jobban megismerj minket, meglátod, hogy milyen különleges, mély érzésű, sokszínű, izgalmas nők vagyunk!

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280