Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

13 dolog, amit tudnod kell, ha egy alacsony csajjal randizol!

13 dolog, amit tudnod kell, ha egy alacsony csajjal randizol!
2016
ápr.
18

Olyan kis cuki, egy édes kis védtelen madárka. Vagy nem? Hogy mondod, egy mini energiabomba?


Vannak magas nők és vannak alacsonyak. Utóbbiak utálják, ha kiskutyának nézik őket, és még számos más dolgot is a fejetekbe kell vésni, ha velük kezdenétek, srácok!

1. Minden, amit tesz, cuki és imádnivaló, csak nehogy megemlítsd neki, hogy cuki és imádnivaló! Hiszen ő egy szexistennő szeretne lenni, nem egy cukorbaba. Jobb, ha úgy tekintesz rá, mint egy gazellára ... na.

2. A Picur tényleg jópofa név. Egy kutyának. Hívd inkább Bébinek, Szívemnek, bárminek. De ne hívd Picurnak, vagy Pöttömnek, Pötyinek, esetleg Mininek.

3. Nyomatékkal kéri, hogy ne akard őt állandóan a nyakadba venni. Ő nem egy kisbaba vagy egy kiskutya. Szeretné érezni, hogy tiszteled őt. Ha a nyakadba akar kerülni, akkor nekifutásból felugrik majd, hidd el.

4. Nem teszi feketelistára az alacsony srácokat, de valljuk be, a magas fiúkra fókuszál. Miért? Szeretné megadni a születendő gyerekeinek az esélyt, hogy magasabbak legyenek nála, és úgy véli, egy magas fickóval ez összejöhet.

5. Amit a magasságából hiányzik, az ott van a személyiségében. Nagy eséllyel olyan, mint egy mini tornádó, egy rakéta: energikus, pozitív és lendületes.

6. Ne becsüld le őt! Igaz, hogy pici, de lehet, hogy keményebb nálad! Hogy is szól a mondás? Kicsi a bors, de erős!

7. Ne, ne, ne pihentesd a fején a kezedet! Ettől úgy érzi, hogy a nyaka mindjárt kettétörik, ráadásul az egésznek olyan jellege van, mintha a kishúgod lenne, nem a szerelmed.

8. Szeret apró lenni. Ne csinálj ebből drámát, ne állítsd be úgy, mintha ez rossz dolog lenne. Ráadásul a legmagasabb sarkú cipőt is felveheti, amitől a magas barátnőit megeszi a fene.

9. Ha a dolgokat annyira magasra teszed, hogy nem éri el, akkor téged fog megkérni, hogy vedd le. Minden nap. Úgyhogy ne tedd a fenti polcra a pólóit, és egyéb cuccait, ha jót akarsz.

10. Örökösen magassarkúban jár, ezért ne számíts arra, hogy majd andalogni fogtok a romantikus vacsora helyszínére. Ha sétálgatni szeretnél vele, akkor jó előre közöld, hogy előkereshessen egy megfelelő lábbelit a városnézéshez.

11. Nagyszerűen tud bemászni-bebújni lehetetlen helyekre, például a lakásod félig nyitott ablakán is átfér, ha benn hagytad a kulcsot.

12. Fogd a kezét! Mindig. Nagyon ijesztő tud lenni, ha egy apró ember elveszik egy tömegnyi magas ember között.

13. Valahányszor súgni szeretne valamit a füledbe, hajolj le hozzá! Kivéve, ha ültök, akkor egyszerűbb a kommunikáció.

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280