Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

9 jel, hogy egy hisztikirálynő vagy

9 jel, hogy egy hisztikirálynő vagy
2023
aug.
28

Senki se szeretne hisztikirálynő lenni, igaz? De mi van, ha elszaladt veled a ló?


Elméletben persze tudjuk, hogy a férfiak nem szeretik a hisztis nőket, na de gyakorlatban? Amikor mindig mindenki felhúz, és soha senki sem figyel ránk? Ha egy kicsit úgy érezzük, hogy kezdünk sárkánnyá változni, ideje megvizsgálni, hogy hány jel illik ránk ... és ledobni a hisztikirálynő jelmezt.
Íme, a jelek, hogy kezdesz elviselhetetlenné válni!

1. Mindent magadra veszel, azt is, ami egyáltalán nem rád vonatkozik

Ha valaki mesél egy történetet, közbevágsz és magadról folytatod. Mindig csak te létezel, baráti találkozókon csak te beszélsz, mindenkinek körülötted kell ugrálnia.

2. Szörnyű hallgatóság vagy

Már a barátaid sem mondják el neked a problémájukat, és eszükbe sem jut tanácsot kérni tőled.

3. Folyton szaftos pletykák után kutatsz

Imádod kibeszélni az embereket a hátuk mögött, mindegy, hogy ismerősökről van szó, vagy hírességek magánéletén lehet csámcsogni.

4. Nagyon könnyen dühbe gurulsz és felhúzod magad

Ráfogod az időjárásra, a hormonokra, a környezetedre, a munkádra ... de az az igazság, hogy egy perc alatt dühöngő hisztérikává változol.

5. Nem léteznek apró dolgok nálad

Ugyanis minden kis apróságból elefántot csinálsz, azonnal egy hatalmas nagy dráma közepére csöppenünk. Felesleges, értelmetlen, fárasztó.

6. Csípőből ítélkezel

Ránézésre megítélsz bárkit, pár mondat után képes vagy leírni egy embert, vagy egy perc alatt lefitymálni az öltözködését, hozzáállását. Mondani se kell, hogy a véleményed többnyire negatív.

7. Nagyon rosszul viseled a kritikát

Az építő jellegű kritikával sem tudsz mit kezdeni. Mindent támadásnak veszel, ezért állandóan visszatámadsz.

8. Csak neked lehet igazad

Az emberek már nem is állnak le veled vitatkozni, lassan véleményt sem mernek mondani, mert csak neked lehet igazad.

9. A múltban élsz

Állandóan a szüleidet, a gyerekkorodat, a gyökereidet hibáztatod, mintha felnőtt emberként nem tudnál felelősséget vállalni a teteidért, mindenért más lenne hibás.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280