Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

7 dolog, amit tudnod kell a csupaszív nőkről

7 dolog, amit tudnod kell a csupaszív nőkről
2015
okt.
19

...mielőtt csapdába ejt az egyikük!


Imádnivalóak, jókedvűek, pozitívak. Ők azok, akik mindenkinek segítenek, aki kéri, akik elsőként ugranak, ha önkénteseket keresnek egy környékbeli park füvesítéséhez, vagy ha egy barát meglepi szülinapi partyját kell megszervezni. Akkor érzik jól magukat, ha a körülöttük élők jól érzik magukat, és mindent megtesznek azért, hogy mindenki szeretve érezze magát, akivel csak kapcsolatba kerülnek.

Azért van néhány dolog, amit nem árt tudni, mielőtt egy csupaszív lányba leszel szerelmes!

1. Mindent a szívükre vesznek, akkor is, ha tudják, hogy nem kéne

Nagyon érzékenyek, és nem árt többször emlékeztetni őket, hogy nem minden jelent valami „mélyebbet", és hogy az emberek sokszor mondanak olyat, amit nem is gondolnak komolyan.

2. Minden apró részletre emlékeznek egy beszélgetésből

Ő azok, akiknek nem okoz gondot valami igazán egyedi és személyre szóló ajándék felkutatása egy szülinapra, mert még arra is emlékeznek, ha az ünnepelt 3 évvel azelőtt azt mondta, hogy odavan a pink kárómintás nyakkendőkért.

3. Szerelmüket szavakkal is kifejezik

Számukra rendkívül fontosak azok a szavak, amelyek a szeretettel, szerelemmel kapcsolatosak, és nap mint nap használják őket. Gyakran mondják, hogy szeretlek, és gyakran is szeretnék hallani tőled. Rögtön ezután pedig a fizikai érintés következik: az ölelgetés, babusgatás, dédelgetés is a mindennapjaik része.

4. Tudnak és szeretnek meglepetést okozni, kedveskedni

Ez a lételemük. Állandóan azon agyalnak, hogy minek alkalmából tudnának valakit meglepetés vacsorára hívni, vagy egy egyedi pólóval meglepni. A szeretteikkel folyamatosan törődnek, körülveszik, szeretgetik őket.

5. A nagy szív nagy félelmekkel jár

A hatalmas érzelmeket nagy rettegések váltják. Olyan félelmekkel birkóznak, hogy sosem fognak párra lelni, hogy nem lehet családjuk, hogy senkinek sem kell majd a munkájuk.

6. Nem tudják elviselni, ha róluk akarnak gondoskodni

Noha ők bárkinek segítenek, fura módon ők maguk nagyon nehezen fogadnak el segítséget. Már azt sem szeretik, ha kiszolgáltatottak, ezért igyekeznek félholtan is mindent maguk megoldani. Nehezen hangolódnak rá a nekik szerzett meglepetésekre, és zavarban vannak, ha valaki őket akarja tehermentesíteni, segíteni. Igen, ők azok, akik inkább hazazsonglőrködnek egy hatalmas dinnyét a biciklijükön, minthogy felhívjanak egy barátot, hogy ugorjon el értük kocsival.

7. Idealizálják a szerelmet

A fejükben talán egy kicsit túlságosan is rózsaszín az elképzelés a szerelemről. A nagy találkozást, a mindent elsöprő holtodiglan szerelmet számtalanszor elképzelték már, és bizony még hisznek a tündérmesékben. Mindennél jobban hisznek a szerelem és a szeretet mindenható erejében.Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280