Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Vigyázzatok mit kívántok, kedves Ádámok!

Vigyázzatok mit kívántok, kedves Ádámok!
2015
szept.
08

Erős, önálló, független nőre vágyom - harsogja ma minden Ádám. Vajon tényleg tudjátok, ez mit jelent?


Mert szerintem nem. Szerintem csak annyit, hogy nem akartok senkit sem eltartani, vagyis olyan csajt kerestek, aki maga is megáll a lábán. Ezzel nincs is baj, de mintha mostanában már ti is ezen a lábon szeretnétek állni. Az erős, önálló független nő a legtöbbeteknél ki is merül abban, hogy húzza az igát, és addig sem otthon reszelgeti a körmét, amíg ti a nagyonfontos munkátokat végzitek. A többiből köszönitek, nem kértek. Pedig az ilyen nőknek vannak ám „mellékhatásaik". Például tudnak véleményt alkotni, ami mellett aztán kardoskodni is képesek. Azt hiszed, hogy nem tud hozzászólni a pakisztáni politikai helyzethez, vagy az esőerdők ökológiai problémájához, és könnyen kioktathatod? Tévedsz.

A mai Éváknak van hobbijuk, netán el is járkálnak otthonról, ez persze megint nem tetszik korunk Ádámjának. Este, mikor hazaérnek a munkából, ugyanolyan fáradtak, mint ti, és bizony nem minden álmuk az, hogy nekiálljanak mosni-főzni-takarítani. Ezek az Évák nem a tűzhely őrzői, és nem vágják fel a husit az Ádámok tányérján félálomban, három értekezlet és egy pilates óra után. Bár maximalizmusuk miatt gyakran erőn felül igyekeznek a háztartási teendőkkel is boldogulni, azért ne rökönyödjetek meg, ha a péntek este mosásba tett összes fekete zoknitokat hétfő reggel beszáradva még mindig a mosógépben találjátok. Mindig legyen nálatok egy csomag bontatlan zokni!

A mai Éváktól még az is kitelik, hogy legendás multitasking képességeik mentén annyira nélkülözhetetlenné válnak, hogy munkájukat több pénzzel honorálják, mint az Ádámokét. Hm, melyik Ádám tapsol ehhez? A megkeresett pénzt aztán arra költik, amire ők szeretnék: flitteres körömlakkra, vitorlázó engedélyre, türkiz színű robogóra. Úgy képzeltétek a hétvégét, hogy miután Éva összedobott egy többfogásos ebédet, leheveredtek, és megnézitek a kedvenc csapatotokat a Tv-ben? Mondjatok le róla. Meglehet, hogy mire felkeltek, Éva lába már az ajtón kívül van, mert ki nem hagyná a táncórás barátnőivel közös bográcsozást a Dunakanyarban. Akár vele is tarthatsz, amennyiben szeretnél rőzsét hordani és húst aprítani, és sorstársaiddal nézni a meccset valamelyik okostelefonon, sutyiban.

Éváink élvezik az életüket, sokszor harmincon, sőt negyvenen túl sem érzik még a családalapítás kényszerét. Nem esnek kétsége az egyedülléttől, akkor is lehet betáblázott a hetük, ha nem élnek partnerkapcsolatban- bárhova elmennek egyedül is, legyen szó akár az Északi sarkról, akár egy baráti találkozóról a sarki bárban. Ha pedig gyerekük születik, akkor valahonnan (honnan??) még szereznek energiát, így nemhogy visszavennének, de gyorsítanak a tempón. Ádám pedig döbbenten látja, hogy hazaérve rá marad a vacsorakészítés a gyerekeknek, Éva ugyanis a szülő szervezet ülésén ül éppen, esetleg egy világmegváltó önmegvalósító anyakörön. Ne aggódjatok, a mirelit ravioli csodákra képes!

Az erős, önálló független nők már a spájzban vannak – sok szerencsét hozzájuk, Ádámok!



 




Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280