Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

9 dolog, amit tudnod kell, mielőtt elveszel egy erős nőt!

9 dolog, amit tudnod kell, mielőtt elveszel egy erős nőt!
2015
jún.
22

A pasik szeretik hangoztatni, hogy erős, önálló nőre vágynak. Amíg nem találkoznak eggyel. Mert akkor megtapasztalják, hogy egy erős csajjal élni nem egyszerű.


Íme, 9 dolog, amit tudnod kell, mielőtt bekötöd egy erős nő fejét!

1. Muszáj dolgozniuk

A munka az életük része. Nemcsak most, mindig. Akkor is, ha gyerekük születik. Úgyhogy a „maradjunk otthon a gyerekkel vagy menjünk vissza hamar dolgozni?" kérdés részükről eldöntve.

2. A pénzügyeket ellenőrzésük alatt akarják tartani

Talán az ellenőrzés kicsit erős kifejezés, de az biztos, hogy pontosan szeretnék tudni, hogy mire, mennyi megy el. Képben vannak pénzügyi területen is, kár trükközni.

3. Egyedül is remekül érzik magukat

Nem akaszkodnak a párjukra, egyedül is képesek eltölteni a hétvégét, ha a férjnek kimenője van a haverokkal. Az viszont simán elképzelhető, hogy az ágyadba már nem férsz be, mire hazaérsz: a nejed elfoglalta az egészet, és élvezi!

4. Nem pazarolják az időt a taktikázásra

A nők híresek a taktikázásról: mondanak valamit, ami nem azt jelenti, és a pasitól várják, hogy olvasson a sorok között. Az erős csajok nem ilyenek! Csak készülj fel, hogy ha valami nem tetszik nekik, akkor nem suttogva fogják a tudomásodra hozni!

5. Elmondja, amit akar

Ami a szívén, az a száján. Ha gyakran csörög a mobilod, ne lepődj meg: ha akar valamit, azt elmondja. Bárhol is vagy, és bármilyen napszak is van.

6. Bírják a pörgést

Háztartás, számlák, gyerekfelügyelet, túlórák? Remekül zsonglőrködnek a tennivalókkal! A logisztika mesterei, és hihetetlen teherbírásúak. Úgy tűnik, mindent megoldanak egyedül, rád már nincs is szükség? Nem azért teszik, mert ki akarnak hagyni a mókuskerékből, nekik egyszerűen az a természetes, hogy megoldják maguk. Nehezen kérnek segítséget, mert az a gyengeségüket mutatja.

7. Ettől függetlenül boldogok, ha átveszed az irányítást néha

Na, ez a legnehezebb! Hiszen szuperül csinálják, és nem szólnak, ha belefáradnak. Úgyhogy ember legyen a talpán, aki mégis rájön, hogy örömmel vennék, ha valaki ideig-óráig tehermentesítené őket.

8. Nem istenítik a pasit

Ez a gondolat annyira távol áll tőlük, hogy sosem fogsz találkozni vele. Egyszerűen náluk az az alap, hogy a pasinak is van egy egészséges önbizalma, amit nem szükséges idétlen hajbókolással erősíteni. A legtöbb férfi éppen azért tart az erős nőktől, mert nem kapja meg tőlük a folyamatos ego-adagját.

9. Szüksége van rád!

Sokkal nagyobb szüksége van rád, mint amennyire „látszik". Az erős nők látszólag mindent győznek egyedül, de ez még nem jelenti azt, hogy nem tudnak gyengédek lenni. A házasságot fontosnak tartják, és mivel nincs idejük felesleges köröket futni, nagyon is bíznak benne, mint egyetlen, életre szóló szövetségben.

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280