Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Bizarr szerelem! Egy nő, aki fával randizik

Bizarr szerelem! Egy nő, aki fával randizik
2015
máj.
10

Egy fiatal nő belefásult a férfiakkal való hadakozásokba. Úgy döntött, hogy mostantól egy fával szeretné megosztani az életét. Bizarr sztori következik!


Emma McCabe (31) úgy érezte, hogy a pasikkal nem jut dűlőre. Bár voltak kapcsolatai, egyik férfit sem érezte az igazinak, egészen addig, amíg bele nem szeretett Timbe. A dolog szépséghibája csupán annyi, hogy Tim egy fa. „Az érzéseim valódiak, még soha senkit nem éreztem ennyire közel magamhoz. Ránézek más fákra, és nem érzek semmit, meg sem érintem őket, nem akarom Timet cukkolni" – nyilatkozta a menyasszony. Igen, menyasszony, merthogy a lány azt tervezi, hogy hozzámegy a fához.

Nincsenek szavak

Emma további pikáns részleteket is megosztott a szexuális életükről. Nem mennénk részletekbe, elég annyi, hogy minden héten meztelenül szeretkezik a fával, ami szerinte soha ennyire örömteli nem volt még. A furcsa kapcsolat heti négy találkozást jelent, sokszor csak beszélgetnek a szerelmesek.

A világ pedig döbbenten áll a dolog előtt. Voltak, akik börtönt követeltek, mások humorosra vették a figurát, és a fák „előnyeit" ecsetelgették a pasikkal szemben. A realisták pedig azt mondták, oké, hogy nehéz a valódi emberekkel fenntartani egy boldog párkapcsolatot, de mégis, mi a határ? Legközelebb egy tégla-férjről olvasunk, vagy egy szék-feleségről?

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280