Fizessen a hirdető helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

5 romantikus film, amit még egy fickó is kibír

5 romantikus film, amit még egy fickó is kibír
2015
márc.
21

Íme 5 érzelemdús mozi, amit nyugodtan meg lehet nézni férfitársaságban, és az erősebbik nem talán még élvezni is fogja. Filmajánló következik egy hímneműtől.

#5 – Szerelmünk lapjai (2004)

Ha van egy csöppnyi sütnivalója az ürgének, végig tudja nézni. Egyszerűen látni kell ezt a filmet, nagyon nehéz lenne dióhéjban elmondani, mi is a lényege, de ha röviden akarnám: hosszú mozi, a szerelemről szól. :) Szép színészi játék, nagyon torokszorító történet. Feszegethetném a társadalmi vonzatát, de nem vagyok bölcsész.

Adatlap: http://www.imdb.com/title/tt0332280/

Szerelmunk lapjai

#4 – 50 első randi (2004)

Szintén a "kitartó szerelmes pasi" alapvonulat, de egy nagyon bájos film. Tudom, hogy jó pár ember alapból megveti Adam Sandlert és munkásságát, bárki bármit mond, szerintem ez a film aranyos, egy kötelező darab.

Adatlap: http://www.imdb.com/title/tt0343660/

50 első randi

#3 – Top Five (2014)

Bár mélyen el van rejtve, de ez a nyűglődő fekete, egykoron sikeres komikus, mostanra önmagát – sikertelenül – beteljesíteni akaró drámai színész (Chris Rock), és az őt egy napon át mélyinterjúztató riporter (Rosario Dawson) közti eleinte épphogy köszönőviszony szintű kapcsolat elmélyülésének története. Nem rinyál, olyan nincs, hogy spoiler és különben is... AZ ÚT a lényeg, ennél a filmnél nagyon főleg.

Adatlap: http://www.imdb.com/title/tt2784678/

Top five

#2 – Benjamin Button különös élete (2008)

Egy "nagyon hosszú, de nagyon megéri" film. Mint az előzők, ez sem tisztán romantikus (ha mélyvízet akarsz tolatni, akkor kezd a Büszkeség és balítélettel, de inkább ne...). A film valahol egy elborult sci-fi és egy nyálromantikus keveréke. A középpontban egy korban testileg visszafele, ám lelkileg előre fejlődő emberről szól és a kapcsolatáról. Mindenképp javasolt, de inkább ágyból kényelmesen, mert 166 percet nyersen végigülni, még a folyton ülő seggemnek is megpróbáltatás volt.

Adatlap: http://www.imdb.com/title/tt0421715/

Benjamin Button

#1 – A csúf igazság (2009)

Nem is akkora meglepetés, hogy ezt hoztam ki elsőnek. A női lelket kutató, azt végletekig egyszerűsítő macsó (Gerard Butler), aki nem is nyúl annyira mellé, találkozik azzal, aki bonyolítja a kis egyenletét. Nagyon aranyos, nyers, szókimondó, sírva röhögős. Ha ezt a filmet nem tudod átverni a pasidon, akkor semmit.

Adatlap: http://www.imdb.com/title/tt1142988/

A csúf igazság

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280