Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

George Spencer Millet: egy fiú, akit halálra csókoltak a lányok

George Spencer Millet: egy fiú, akit halálra csókoltak a lányok
2023
márc.
29

Tragikus születésnap.


George Spencer Millet egy 15 éves fiatalember volt, aki New Yorkban, a Metropolitan Life Building épületében irodai kisegítőként dolgozott. Mindössze 2 hónapot töltött ott, amikor egy végzetes napon életét vesztette a lehető legszerencsétlenebb körülmények között.

1909. február 15-én Millet bement az irodába és mintegy mellékesen megemlítette, hogy előző nap volt a 15. születésnapja. Szép arca és szerény modora miatt a fiú az összes gyors- és gépírólány kedvence volt, így több se kellett a lányoknak, azonnal elkezdték ugratni, hogy egy ilyen jeles napon csókot érdemel és amint munkaidő véget ér, annyi csókot nyomnak az arcára, ahány évet addig élt. Nevetve csipkelődtek vele egész nap és többször elmondták, hogy addig egyetlen lány sem mehet a közelébe.

Miután az óra elütötte a fél 5-öt, a lányok megrohamozták szerencsétlen fiút a beígért puszikkal. Millet megpróbált elmenekülni, majd egyszer csak a nagy zsibongásban hirtelen felnyögött és annyit kiáltott, hogy ’Leszúrtak!’.

Az egyik lány megpróbált a segítségére sietni, de a vér úgy ömlött, hogy annak láttán a hajadon is elájult. Riasztották az orvost és a mentőt, de Millet kisvártatva belehalt a sérülésbe.

A rendőrök azonnal letartóztatták a 23 éves Miss Robins gépírót, a lányok egyikét, aki hajszolta és ugratta Millet-et. Robbins elmondása szerint pont azelőtt, hogy a lányok megpróbálták megpuszilni, ő látta, hogy a fiú egy hosszú, késszerű tintaradírt tartott a kezében és szerinte ez volt az az éles tárgy, ami átszúrta a szívét. A test gyors vizsgálata ezt megerősítette, tényleg volt egy késszerű radír a fiú kabátzsebében, ami az oldalán lévő sebet okozta. Amikor világossá vált, hogy egy szörnyű baleset történt, ejtették a vádat. A fiút Bronx-ban temették el.

 

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik egész évben!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280