Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Legénybúcsú kezdőknek és haladóknak

Legénybúcsú kezdőknek és haladóknak
2017
máj.
03

Az esküvő előtt talán legemlékezetesebb esemény a legény- és a leánybúcsú. Azonban jobb, ha nem csak emlékezetes, hanem kellemes élmény is.

Az egész lelke természetesen a vőlegény és az ő vérmérséklete, továbbá azok a dolgok amiket szeret.

Tételezzük fel, hogy nagyon jó barát vagy férfirokon, aki nősülni készül és az "utolsó nagy kanbuliját" készülünk feldobni. Először is ki kell találni a programokat és a helyszínt.

Az extrémebb szórakozások között szerepelhet a bungee-jumping, rafting túra, sziklamászás, paintball, airsoft, go-kart és hasonlók. Nyilván függ a rászánható összegtől is, de nem mindenki vágyik az effajta pörgésre. Ha nem kell a sok adrenalin és nyilvános helyen tartanánk, akkor szóba jöhet például a billiárd, darts, póker, bowling, bárban iszogatás, karaoke.

Házibuli is lehet remek, ha nem ragaszkodunk a szórakozóhelyekhez. Otthon jó idő esetén lehet bográcsparti, sör-teke. Sportosabbaknak ping-pong, tollas kosárlabda vagy hasonlók, a lehetőségekhez mérten. A házban meccsnézés, kártyaparti, rulett, társasjátékok.

Bármelyikre (és/vagy kombinációjára esik a választás) mindegyikben szerepel némi eszem-iszom. Persze nem kell talajrészegnek lenni, de kevés jó sztori kezdődik ásványvízzel. A másik fő momentum a játékok, feladatok témaköre. Ez az a pont, ami minden bizonnyal feldobja az estét, miközben a jövendőbeli férj bizonyíthatja rátermettség a házasságra.

Ilyenek például:

- meghatározott számú aláírást gyűjteni a hátsójára idegen hölgyektől (hogy tudja, tényleg az igazit veszi el) (de lehetőleg ne alkoholos filccel :) )
- átcipelni egy nőt a zebrán (hogy érezze a dolgok súlyát és kitartson)
- jókívánságokat gyűjteni a pólójára (hogy tudja mennyien vannak mellette)
- nőnek öltözve bevásárolni női holmikat: szájfény, fakanál, hajgumi, stb. (hogy tudja mi kell a nőnek)
- szerenádot adni egy szobornak
Klasszikusnak számít a menyasszony ismerésének tesztje: az illetékessel egyeztetve lehet kérdéssort készíteni a vőlegény számára, hogy mennyire ismeri jövendőbelijét. Melyik sütit választaná elsőnek egy cukrászdában? Mi volt a jele az oviban? Hol találkoztak először? Melyik a kedvenc ruhadarabja?
Abban azért nem árt előre megállapodni, hogy jó vagy rossz válasz esetén iszik (lehetőleg olyat amit szeret).

Az egyenpóló és/vagy kitűző mókás feliratokkal is szinte elengedhetetlen kelléke egy jó legénybúcsúnak.

A sztriptíz egybeolvad a legénybúcsú fogalmával. Persze ez is opcionális. Mielőtt berendelnék egy ilyen műsort, tudakoljuk meg az érintettet mennyire vevő rá egyáltalán, és persze a kedvesét is, hogy ne legyen ebből később probléma. Ha kimarad ez a rész, attól még lehet felejthetetlenül jó buli, csak a fantáziánkra és kreativitásunkra van bízva.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend, amikor a párok együtt tartják a legény- és leánybúcsút. Ilyenkor a közös játékok kaphatják a nagyobb főszerepet. Az egymás ismeretének ivászattal egybekötött tesztjén kívül, az összebilincselt küldetések tárháza végtelen. Próbáltál már valakivel összebilincselve átöltözni vagy bepanírozni egy szelet húst? Kihívás a javából. Ahogy bilincs nélkül is mondjuk végigjátszani egy tojást a másik nadrágszárán bokától bokáig.

Sose tévesszük szem elől a főszereplőket és az ízlésüket. Az este róluk szól és a közös szórakozás a cél.

Jó mulatást!

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280