Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Ezért van az idősebb, gazdag pasiknak fiatalabb szeretőjük!

Ezért van az idősebb, gazdag pasiknak fiatalabb szeretőjük!
2016
jún.
01

Figyelmeztetés: lehet, hogy ki leszel bukva azon, amit a cikk állít (főleg, ha nő vagy....)!


Egy hivatásos kerítőnő, Marina Margulis (New York Socials) vallomása arról, hogy mit akarnak a kliensei. A kliensei, akik egytől egyig jómódú férfiak. Eláruljuk: sokkal fiatalabb lányokat keresnek. És simán meg is kapják őket!

Marina azt mondja, amint ezt kiejti a száján, a 40 feletti nők nekitámadnak, hogy bizonyára nőgyűlölő. Azzal vádolják, hogy éppen a hozzá hasonló hölgyek tartják életben ezt a beteges, felháborító helyzetet, ami miatt az érettebb nők nem tudnak párra lelni.
Pedig a valóság teljesen más. Persze nem sokkal rózsásabb, de más. Az oka annak, hogy az idősebb, sikeres pasik fiatalabb lányokkal randiznak, egyszerűen annyi, hogy MEGTEHETIK. Igen, válogathatnak! A lányokat pedig nem a fiatalság vonzza, hanem a hatalom és a magabiztosság, meg persze a pénz.

Ezért, amikor egy húszas-harmincas éveiben járó lány találkozik egy 50-es férfivel, akinek a világ a lábai előtt hever, ezt vonzónak és ellenállhatatlannak érzi. A férfi kora tulajdonképpen lényegtelenné válik, mondhatni tök mindegy. Elég, ha besétálunk egy menő bárba, étterembe és máris saját szemünkkel győződhetünk meg arról, hogy mennyi ilyen pár létezik. Ezeket a lányokat senki sem kényszeríti az apa-korú férfiak mellé, hidd el. Az érintetteket egyáltalán nem zavarja, nekik teljesen rendben van egy fiatal nő és egy idősebb pasi randija.

Az teljesen lényegtelen a férfiaknak (és ennek a cikknek a szempontjából is), hogy ezek a fiatal lányok vajon igaz szerelmet táplálnak-e a párjuk iránt, vagy inkább azon ügyködnek, hogy jobb életkörülményeket biztosítsanak maguknak. A pasiknak pedig az a fontos, hogy egy gyönyörű, fiatal nő mellett mutatkozhatnak. Ez a nő nem fog az exei miatt panaszkodni, nem lesz fáradt az egész napos házimunkától, a visító kölyköktől, a vacsorakészítéstől és a postai sorban állástól sem.

Nem. Ez a csaj azért van itt, hogy megvacsorázzanak, majd hazamenjenek és egymásnak essenek az ebédlőasztalon vagy a jacuzziban. Ez a csaj fiatal. Oké, hogy a nők 40 felett találnak rá magukra a szexben, de ne felejtsük: ezek a huszonéves lányok tökéletes, gyönyörű huszonéves testben léteznek.

Mindent összevetve, a játszmát a fruskák nyerik. Korrekt ez így? Nem. Persze, hogy nem. De ahelyett, hogy azt szajkóznád, a valódi férfi nem így viselkedik, nézz szembe azzal, hogy sajnos ez a helyzet. Egy sikeres, menő, középkorú férfi nagy eséllyel így fog választani, akár tetszik, akár nem. Ráadásul nem számít, hány éves a pasi, mindig fiatalabb nőt szeretne majd. Marina még olyan 78 éves ürgével is dolgozott, aki kijelentette, hogy csak 50 alatti nők érdeklik. Ezek után nem csoda, ha ő maga csak férfiakkal dolgozik, mert mint mondja, el sem tudja képzelni, hogy a 40 feletti nőknek miként tudna segíteni a párszerzésben.

Lehangoló? Rettenetesen! De mi ugye nem adjuk fel, kedves nők?!

(A cikk eredetije a yourtango.com oldalon jelent meg, Marina Margulis tollából).

 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280