Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

8 dolog, amit csak azok a nők értenek, akik duci pasival randiznak

8 dolog, amit csak azok a nők értenek, akik duci pasival randiznak
2015
okt.
21

Egy nagy maci párjának lenni kihívásokkal teli.


Vannak lányok, akiknek bejönnek a duci pasik, míg mások a cingárakat részesítik előnyben. Általában úgy képzeljük, hogy a mackó-alkatok vidámak és viccesek, és ebben lehet is némi igazság, bár nem lehet általánosítani. De vannak bizonyos dolgok, amiket biztosan megtapasztalsz, ha egy duci fickóval hoz össze a sors!

Észreveszed, hogy ...

1. Mennyire jó érzés odabújni hozzá

De nem árt jól megválasztani az összebújós pozíciót, ha közben a TV-t is látni szeretnéd.

2. A testmelege őrjítő

A ducik teste általában finom meleg. Télen ez remek, na de nyáron? Olyanok, mint egy humán radiátor. De ne félj, ő megértő, ha a kánikulában csak messziről szereted.

3. Mennyire idegesítő, amikor az emberek azt mondják, jobbat is kaphatnál

Érdekes, ha egy agresszív, de vékony munkanélkülivel jársz, senki nem ítélkezik a külseje alapján. De randizz egy kedves és megbízható sráccal, akin van pár plusz kiló, és máris mindenki kompetensnek érzi magát, hogy jelezze, jobbat is kaphatnál!

4. Néha teljesen eltűnik az önbizalma

Ezek a fiúk pontosan tudják, hogy mindenki a külsejük alapján ítéli meg őket. Éppen ezért nagyon hálásak, ha tudtukra adjuk, hogy imádjuk a puha párnáikat és megőrülünk a nagy testükért.

5. Mennyire együtt érez, amikor a ruhavásárlási nehézségekről mesélsz

Tudod, mi lehetetlenebb egy plus size nő ruhatárának kialakításánál? Egy nagydarab fickónak vásárolni. Egy pufók pasi pontosan érteni fogja, hogy milyen az, egész nap a boltokat járni, és aztán üres kézzel hazatérni.

6. Mennyire stílustalan tud lenni

Kétségtelen, hogy az öltözködés nagy kihívás számára, ezért ha nem találja meg a jól szabott, alkatához illő darabokat, borzasztó slamposan nézhet ki.

7. Mennyire odafigyel a rendszeres étkezésedre

Fel sem fog merülni benne, hogy csak igyatok valamit este, és ne egyetek. A hűtőjében mindig akad valami harapnivaló, és jó néhány helyet ismer, ahova leugorhattok egy kis kajáért, akár éjjel is.

8. Milyen bosszantó, hogy olyan gyorsan le tud fogyni

Dühösek vagyunk, mert ez igazságtalan: a férfiak sokkal könnyebben tudják ledobálni a kilókat, míg nekünk minden dekáért keményen meg kell dolgoznunk.Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280