Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Hogyan legyél te az a pasi, akit a nők akarnak?

Hogyan legyél te az a pasi, akit a nők akarnak?
2015
szept.
23

Az a nagy helyzet, hogy ha egy jó nővel szeretnél lenni, akkor azon kell dolgoznod, hogy te legyél számára a jó pasi.


A legtöbb férfi fiatalon még nem csinál problémát abból, hogy a kapcsolatok jönnek-mennek, és egyik sem tart örökké. Később aztán eljön az az idő, amikor valami megváltozik: vágyni kezdenek egy nőre, aki mellettük van a szürke hétköznapokon is, akivel meg lehet nézni egy filmet a kanapén, vagy csak meghallgatja, hogy mi történt aznap velük. Akivel le lehetne élni az életet.
Te is így érzed? Szeretnél már egy normális, jó nőt, de nem tudod, hogy miért nem téged választanak? A rossz hír az, hogy ennek érdekében néhány dologtól meg kell szabadulnod, a jó hír az, hogy ezek igazán nem is fognak hiányozni, sőt, fura módon több leszel attól, hogy hátrahagyod őket.

Nézzük, melyik az az 5 dolog, amit felejts el, ha álmaid nőjére vágysz!

1. A rossz szokásokat

Lehet, hogy borzalmas pénz-beosztó vagy. Esetleg a kommunikáció veled egy rémálom- harapófogóval sem lehet belőled semmit sem kihúzni. Talán nem figyelsz az egészségedre, túl sokat dolgozol, láncdohányos vagy, és egyáltalán nem foglalkozol azzal, hogy mit eszel össze a nap folyamán.
Az a helyzet, hogy ahhoz, hogy a megfelelő nővel legyél, azon kell dolgoznod, hogy te legyél a megfelelő pasi számára. Igaz, hogy a hozzád illő csaj úgy fog szeretni, ahogy vagy, de ne feledd, hogy a nők felállítanak egy elvárási szintet, ami alatt esélyed sincs náluk.

2. Azt, hogy mindig neked van igazad

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, nemcsak rózsaszín köd. Vannak viták, veszekedések, egyet nem értések, különböző álláspontok, eltérő akaratok. Ezekben a helyzetekben a rugalmasság a kulcs. Nem lehet mindig az, amit te akarsz, egy kapcsolatban szükség van kompromisszumokra is. Ha valakit folyton kijavítanak, helyre tesznek, lenyomnak, az nem fogja sokáig húzni melletted.

3. Az egodat

Huszonévesen még legyőzhetetlenek vagyunk. Nincs szükségünk senkire sem, mi vagyunk a világ közepe. Még nincs „mi" csak „én". Az érettség jele, hogy rájövünk: nem vagyunk tökéletesek, és még számtalan dolgot kell megtanulnunk. Ahhoz, hogy meg tudjuk élni a közös élményeket, nem árt az egonkat otthagyni a múltban.

4. Az éretlenségedet

A sikeres párok közösen tanulják az életet, és együtt fejlődnek. Önmagukban is megállják a helyüket, és együtt is jól működnek. Ehhez persze sok melóra van szükség, ezért a nők egyáltalán nem értékelik, ha valaki csak takarékon dobja be magát, és nem tesz túl sok erőfeszítést a boldog közös életért. Dobd be a kapcsolatba a szerelmedet, szenvedélyedet, őszinteségedet és energiádat.

5. A rövidtávra gondolkodásodat

Fiatalon teljesen természetes, hogy keveset gondolunk a jövőre és sokat a jelenre. Később ráébredünk: nehéz olyan valakivel tervezni a jövőnket, akinek nincsenek tervei a jövőre. A nők szeretnek egy életre előre gondolkodni, éppen ezért menekülnek azoktól a férfiaktól, akikkel még a hétvégét sem lehet egyeztetni. Értékelik, ha számíthatnak a párjukra, hosszútávon.

A legjobb az egészben, hogy amennyiben megszabadulsz ezektől a dolgoktól, egy csomó mindent nyersz. Bölcsességet, érettséget, teljesebb életet, és a lehetőséget, hogy rád találjon egy valódi kapcsolat.
Igazából mit veszíthetsz? Fiúból férfivá válsz, azzá a férfivá, aki mindig is akartál lenni. 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280