Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Hova tűntek a férfiak a társkereső porondról?

Hova tűntek a férfiak a társkereső porondról?
2015
júl.
03

Az online társkeresőkön látszólag még sok a férfi. Aztán kiderül, hogy a valóságban nem léteznek, vagy nem társkeresők. Akik a személyes, offline társkeresés mellett teszik le a voksukat, értetlenül kérdezik: hova tűntek a valódi férfiak a társkereső porondról?


Egész pontosan meg lehet mondani, hogy hol fogynak el a férfiak az offline társkeresés „rendszerében": 45 éves kor körül. Miközben a nőknél még a 60-as, 70-es korosztály is bátran keresgél! Hol lapulnak a valódi (tehát nem a virtuális!) férfiak – ez kérdés, mert hogy léteznek egyedülálló, vagy elvált férfiak 45 felett is, az nyilvánvaló. Nagyon valószínű, hogy cikinek tartják a személyes találkozásra épülő társkeresősdit. Itt már muszáj magukat felvállalni, megmutatni. Az online társkeresőket tanulmányozva látható, hogy óriási létszámban jelen vannak szingli férfiak is, még úgy is, hogy 40 körül átbillen a mérleg, és több nőre „jut" egyetlen férfi.

Azok, akik mégis megfordulnak a társkereső piacon, mintegy második „ifjúkorukat" élve nem ritkán 15-20 évvel fiatalabb nőket keresnek (sokszor persze teljesen reménytelenül...). A negyven feletti nők pedig ott maradnak csüggedten. Mielőtt a fejekben megjelenne egy elhanyagolt, hurkás, 40-es, 50-es nő képe, nézzünk néhány ismert 40-es szinglit: vajon kinek jutna eszébe Sandra Bullockról a vénlány kifejezés? Netán Heidi Klumról a gázos többgyerekes anya? Persze lehet azt mondani, hogy ők nem az átlagot képviselik- de egyfelől, higgyétek el, tényleg léteznek okos, értelmes, nagyon csinos nők az átlagemberek között is, másfelől azok a férfiak akik eleve nem adnak esélyt a 40 feletti nőknek igazából azt se tudják, hogy köztük van-e a magyar Sandra Bullock.

"Ma már nem újdonság, hogy fiatalabb társat választanak maguknál a fiatalos 40-esek."

„Nem túl bíztató, de még mindig ott van a lehetőség, hogy a villamoson rámosolyog az ember lányára élete nagy szerelme... Azért nem csüggedünk (dehogynem) és igyekszünk nyitottak maradni."

„Az aktivitásommal semmi baj. A 44 éveseknek mi marad?"

Adná magát a válasz, hogy a 40-45 feletti férfiak egyszerűen félnek vagy elkényelmesedtek az otthoni tévékapcsolgatásban. Tartanak attól is, hogy már nem kellenek, hogy már nem elég jók, de a monitor mögött még „hódíthatnak", élőben már nem biztos, hogy ilyen egyszerűen menne, pedig a valós társtalálásra és a hosszú távú kapcsolatokra a randi programok igazán alkalmasak. Az biztos, hogy a nők lendületben vannak 40-50-60 felett is, nyitottak, aktívak, mosolygósak és nem adják fel. 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280