Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

10 dolog, ami teljesen lelombozza a fiúkat!

10 dolog, ami teljesen lelombozza a fiúkat!
2015
máj.
30

Tudod, hogy mi hozza lázba a pasikat? Remek! Akkor ideje megtudnod azt is, mi az, ami lelombozza őket!


Íme, 10 dolog, ami padlóra küldi a férfiakat. Sajnos a felmérések szerint ezek egyáltalán nem jönnek be nekik:

1. Rettenetesen hosszú körmök

A pasik bírják a csinos, ápolt körmöket. De nem azokat a karmokat, amikkel akár fel is kaszabolhatjuk, ledöfhetjük, szétvághatjuk őket! Maradjunk a biztonságos hossznál. Ellenkező esetben lenyűgözés helyett megfélemlítjük őket!

2. Ostobának tettetni magadat

Egy okos, ambiciózus, magabiztos férfit az intelligenciád fog lenyűgözni, nem pedig az, hogy megjátszod a butácska nőt. Ha folyamatosan azzal próbálsz hatást elérni, hogy ostobának tetteted magad, akkor valószínűleg valami nem stimmel, talán túl sok ostoba emberrel vagy körülvéve, akik között ez menő lehet.

3. Megalázó csüngés

A férfiak szeretnek férfiként viselkedni. Adjunk nekik elegendő teret és időt ehhez. A folyamatos csüngés fárasztó, idegesítő, és egyáltalán nem nyerő a srácoknál.

4. Úgy viselkedni, mintha az anyja lennél

Bár Freud szerint a férfiak az anyjukat keresik a párjukban, ez valójában azt takarja, hogy olyan nagyszerű nőt keresnek, mint amilyennek az anyjukat érzik. Nem pedig olyan valakit, aki úgy viselkedik, mintha a mamájuk lenne.

5. Túl sok parfüm

A parfümnek az a feladata, hogy kihangsúlyozza a természetes illatodat, ne pedig olyanná varázsoljon, mint egy karácsonyi bazár. Nincs annál szörnyűbb, mint amikor lezsibbad a nyelved, ha megcsókolod egy nő nyakát!

6. Túl sok smink

Ugyanez a helyzet a sminkkel is: azért használd, hogy kiemelje a szép vonásaidat, ne pedig azért, hogy teljesen új vonásokat készíts magadnak!

7. Szanaszét hagyott ruhák

Ha nem laktok még együtt, akkor tartsd otthon a ruháidat. A fiúkat nagyon idegesíti, amikor az egész lakásukat elborítják a szanaszét hagyott női cuccok!

8. Flörtölés más pasikkal

Ez egy egészen buta dolog, mégis sok lány csinálja. Ha annyira unatkozol a pasid társaságában (vagy éppen ezzel szeretnéd féltékennyé tenni), hogy más férfiakkal kezdesz flörtölni, ezzel megalázva őt, akkor minden bizonnyal éretlen vagy egy kapcsolatra. Maradj szingli, amíg nem nősz fel!

9. Állandó rendelkezésre állás

A fiúk szeretik az önálló lányokat, akiknek van saját hobbijuk, barátaik, elfoglaltságuk. Ha mindenben a pasidra támaszkodsz, akkor olyan, mintha magadban nem is léteznél, és egy idő után fojtogató lesz számára ez a kapcsolat.

10. Negatív üzemmód

A boldog, kiegyensúlyozott pasik messze elkerülik a negatív, drámázós nőket! Ne légy ilyen, becsüld meg, amid van, és örülj neki!

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280