Kíváncsi vagy, ki támogat Téged?

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

7 trükk, ami bármelyik srácot vonzóbbá teszi - videóval!

7 trükk, ami bármelyik srácot vonzóbbá teszi - videóval!
2015
máj.
11

Az alábbi videó nemcsak mondja, mutatja is, hogy mivel tűnhet vonzóbbnak egy fiú a lányok szemében. 7 egyszerű trükk, amit minden srácnak ismernie kell!


1. Egy francia tanulmány szerint a nők sokkal inkább rajonganak egy gitáros hapsiért, mint egy spottáskát cipelőért.


2. Beszámolók szerint a lányok jobban vonzódnak azokhoz a pasikhoz, akik valami pirosat viselnek, mondjuk egy piros pólót! A piros szín ugyanis az erőt, a státuszt és a magabiztosságot sugározza.


3. A mosoly tarol! Egy mosoly boldog fickót feltételez, és ezért sokkal vonzóbbnak tűnik egy lány számára.


4. A test előtt összefont, összetett kezek távolságtartást jeleznek, és azt sugallják, hogy a fiú nem vevő a közeledésre. Ha viszont a kezét maga mellett lógatja, nyitottnak és megközelíthetőnek tűnik!


5. Odafigyelés az üzenetekre! Kutatások szerint mindkét nemet idegesítik az sms-ekben, üzenetekben előforduló elgépelések és helyesírási hibák. A hibák nélküli szöveg és a hangulatjelek használata viszont sokat lendít az összképen!


6. A haver kiiktatása ismerkedés közben! Egy baráttal csajozni ugyanis inkább elijeszti a nőket. Kutyával próbálkozni viszont tuti ötlet, mert a kutyus jelenléte felelősségteljes, gondoskodó gazdi képét adja.


7. Ha semmiképpen sem akar egy fiú egyedül menni, akkor inkább egy lánycimborát vigyen magával, érdekes módon ez a felállás is vonzóvá teszi a nők szemében. A lányok ugyanis sokkal vonzóbbnak látják a lánytársaságban lévő fiúkat.

Címkék:
 


Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280