Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

9 dolog, amit soha ne mondj a pasidnak!

9 dolog, amit soha ne mondj a pasidnak!
2015
ápr.
17

Őszintének lenni persze jó dolog, de ezeket a mondatokat inkább tartsd magadban, ha jót akarsz! 9 dolog, amitől falra másznak a férfiak!

Az ember lánya szeret fecsegni, de néha nem árt lakatot tenni a szádra. Ártatlannak tűnő kijelentések végzetes következményekkel járhatnak, ha a pasiknak célozzuk a mondandónkat. Azt már tudjuk, hogy mit nem szabad soha a lányoknak mondani, most a másik nem tiltólistája következik.

1. Pontosan ugyanezt csinálta az exem!

Akár pozitív értelemben, akár negatív értelemben hasonlítod a pasidat az exedhez, ő egész biztosan nem akarja azt hallani, hogy valamiben ugyanolyan, mint a volt hapsid! Soha. Nyilván te sem szeretnéd, ha ő azt érezne, hogy örökös összehasonlítás tárgya. Azonkívül egy kicsit olyan az egész, mintha még mindig nem tudtad volna lezárni a múltbeli kapcsolatodat.

2. Kata terhes. Senkinek egy szót se!

A pasid nem szeretne olyan információkat megtudni, amiket senkinek sem mondhat el, ha meg véletlenül elszólja magát, akkor bajba kerülhet. Ne terheld valaki másnak a titkával! Ha véletlenül kikotyogja, te leszel a hibás, nem is ő! Hasonló okok miatt barátnőd gombás fertőzéséről és rendszertelen havivérzéséről sem kíván értesülni.

3. Amikor majd összeházasodunk/gyerekünk lesz...

Természetes dolog a jövőről, a boldog családról, világraszóló esküvőről álmodozni. És az is természetes, hogy a nagy romantikában már egy kapcsolat elején is szóba kerülhet. Azonban módszeresen ezzel traktálni inkább rémisztő, mint romantikus! Hacsak nem akarod elüldözni, inkább tartsd meg magadnak ezeket az álmodozásokat. Várj, amíg a házasság és a közös jövő valóban reálissá válik. Az erőszakos nyomulás, zsarolás sajnos később megbosszulja magát.

4. Ez a csaj jól néz ki szerinted?

Tipikusan az a kérdés, amire nincs jó válasz. Ha igennel válaszol, akkor tutira féltékeny és feldúlt leszel, és nagy eséllyel a következő kérdésed az lesz, hogy „csinosabb nálam?". Ha pedig nemmel felel, és a csaj amúgy egy bombázó, akkor biztosan megvádolod, hogy nem is mond igazat! És persze ha ebben hazudik, akkor nyilván hazudik másban is! És milyen kificamodott ízlése van, ha nem tetszik neki ez a nő!

5. Minden rendben. Semmi bajom.

Az egyik leggyakoribb mondat a nők szájából, ugye? Hiszen úgyis minden az arcodra van írva! És az is beszédes, hogy az elmúlt órában egyetlen szót sem szóltál. De ha megkérdezi, hogy mi bajod, akkor jön a „semmi".Ez az a pont, amikor legszívesebben a kardjába dőlne. Ez a fajta kommunikáció nem segít semmin. Mivel a bajodat nem mondod el, így a megoldás felé sem nyílik meg az út. A probléma pedig eszkalálódik, ami újabb problémákhoz vezet. És mikor kirobban a veszekedés, akkor már lehetetlen finoman megoldani a konfliktust. A "semmi"-ről korábban már itt is írtunk >>

6. Egyszer mindent ki akarok próbálni!

Hacsak nem gondolod nagyon, nagyon, nagyon komolyan, akkor ne tápláld a reményeit!

7. Biztos vagy benne, hogy minden rendben?

Olyan idegesítő tud lenni, amikor a pasink szokatlanul csendes. Egyből rémeket látunk, bizonyára titkol valamit, megcsalt, vagy már nem szeret. Mintha nem is létezhetne más magyarázat. A férfiaknak is lehetnek rossz napjaik, lehetnek fáradtak, idegesek, nyűgösek, vagy egyszerűen semmi kedvük dumcsizni. Ez persze lelombozó, de ne képzelj többet a sztoriba! Próbálj meg mással foglalkozni, mert nincs idegesítőbb, mintha ilyenkor százszor megkérdezed, hogy biztos nincs semmi bajod?

8. Gyűlölöm a combjaimat!

Ha nem találna vonzónak, nem lenne veled. Ennyit erről a nyavalygásról! Gondolj csak bele, iszonyú fárasztó lenne állandóan azt hallgatni a barátodtól, hogy mennyire elégedetlen a bicepszével vagy a hasizmával, nem?

9. Ki nem állhatom az anyádat!

Ha valakit vagy valamit igazán szeret, akkor próbáld meg azt nem utálni. Talán nem lesz mindenkivel zökkenőmentes a kapcsolatod, de embereld meg magad, hogy normális kapcsolatot tudjál a szeretteivel kialakítani. Próbáld észrevenni azokat a dolgokat bennük, amik miatt szeretetreméltóak. Biztos lehetsz benne, hogy ha képtelen vagy egy elfogadható viselkedésre az anyjával szemben, te fogod elveszíteni a csatát.

 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280