Nyomtatás

Bizarr szerelem! Egy nő, aki fával randizik

Bizarr szerelem! Egy nő, aki fával randizik
2015
máj.
10

Egy fiatal nő belefásult a férfiakkal való hadakozásokba. Úgy döntött, hogy mostantól egy fával szeretné megosztani az életét. Bizarr sztori következik!


Emma McCabe (31) úgy érezte, hogy a pasikkal nem jut dűlőre. Bár voltak kapcsolatai, egyik férfit sem érezte az igazinak, egészen addig, amíg bele nem szeretett Timbe. A dolog szépséghibája csupán annyi, hogy Tim egy fa. „Az érzéseim valódiak, még soha senkit nem éreztem ennyire közel magamhoz. Ránézek más fákra, és nem érzek semmit, meg sem érintem őket, nem akarom Timet cukkolni" – nyilatkozta a menyasszony. Igen, menyasszony, merthogy a lány azt tervezi, hogy hozzámegy a fához.

Nincsenek szavak

Emma további pikáns részleteket is megosztott a szexuális életükről. Nem mennénk részletekbe, elég annyi, hogy minden héten meztelenül szeretkezik a fával, ami szerinte soha ennyire örömteli nem volt még. A furcsa kapcsolat heti négy találkozást jelent, sokszor csak beszélgetnek a szerelmesek.

A világ pedig döbbenten áll a dolog előtt. Voltak, akik börtönt követeltek, mások humorosra vették a figurát, és a fák „előnyeit" ecsetelgették a pasikkal szemben. A realisták pedig azt mondták, oké, hogy nehéz a valódi emberekkel fenntartani egy boldog párkapcsolatot, de mégis, mi a határ? Legközelebb egy tégla-férjről olvasunk, vagy egy szék-feleségről?

 
Véleményed?