Nyomtatás

3 ok, amiért vállalhatatlan fickókkal randizol!

3 ok, amiért vállalhatatlan fickókkal randizol!
2015
okt.
20

Tudod, hogy ezek a pasik nem hozzád valóak. Ideje lenne kilépned az ördögi körből!


Úgy érzed, készen állsz egy normális kapcsolatra, de újra és újra gáz pasikat engedsz az életedbe. Mi a baj veled? Miért nem a normális srácoknak adsz esélyt? Öntsünk tiszta vizet a pohárba: az igazi baj nem velük van, hanem veled. Hiszen te vagy az, aki őket halászod ki, és te vagy az, aki úgy döntesz, hogy esélyt adsz nekik. Láthatod, hogy vannak nők, akiknek eszükbe sem jutna velük randizni, és nem is randiznak velük.
Lássuk, mi lehet az oka annak, hogy a vállalhatatlan fickókat hajtod!

1. Te magad nem vagy elérhető

Bonyolultan hangzik? Pedig nem az! Ha te magad nem vagy elérhető (de úgy teszel), akkor alibiből vagy magad meggyőzésére olyan pasikkal randizol, akik nem vállalhatóak, mert így aztán nem kell kompromisszumot kötnöd, nem fognak érzelmileg megérinteni, nem szükséges azt a rizikót vállalnod, hogy megbántanak, vagy visszautasítanak. Ilyet akkor játszunk, ha még nem vagyunk túl egy előző kapcsolaton, ha nagyot csalódtunk, ha tele vagyunk tüskékkel. Ebben az esetben csupa elérhetetlen, kapcsolatra alkalmatlan embert fogunk beengedni az életünkbe.

2. Úgy véled, hogy nem érdemelsz jobbat

Hú, mennyien érzik azt, hogy ők nem elég csinosak, nem érdemelnek jobbat, nem elegek egy jó párkapcsolathoz! Talán azért, mert gyerekkorukban ezt éreztették velük, hogy értékesek, vagy felnőve egy rossz kapcsolatban szerezték ezt a "csomagot". Akárhogy is jutottál ide, fontos lenne belátnod, hogy te sem vagy rosszabb másoknál, ugyanúgy jogod van egy boldog kapcsolathoz, mint nekik. Ha szükséges, kérd szakember segítségét!

3. Nem tudod, hogy miként húzd meg a határokat

Van úgy, hogy az ember nem tanulja meg, hogyan kell nemet mondani. Van, aki nem tudja meghúzni a határokat, nem tudja azt mondani, hogy hagyják békén, nem képes nemet mondani, nem képes megbántani másokat a visszautasítással. Így aztán rendre bekerül helyzetekbe, amikbe nem akart bekerülni. Vedd magad figyelembe, és saját magad miatt tanulj meg nemet mondani. Megérdemled a szerelmet, megérdemelsz egy vállalható fickót! 
Véleményed?