Nyomtatás

4 árulkodó jel az esküvőn, ami arra utal, hogy a frigy nem lesz hosszú életű

4 árulkodó jel az esküvőn, ami arra utal, hogy a frigy nem lesz hosszú életű
2017
okt.
06

Az esküvőszervezők elárulják, hogy mikor sejtik: gáz van.


Az esküvő napján mindenki azon igyekszik, hogy minden tökéletes legyen. Így vannak vele az esküvőszervezők is. Miközben odafigyelnek minden apróságra, azért észrevesznek egyet s mást. Például az árulkodó jeleket....

.... amikor az egyik fél idő előtt felönt a garatra.

Egy esküvőszervező arról mesélt, hogy a túl sok alkoholt fogyasztó menyasszony vagy vőlegény árulkodó jel lehet. „Mindenki ideges, ez rendben van, talán még egy kis szíverősítő is elkelhet. Na de ha a vőlegényt a koktélpultnál találjuk már a ceremónia előtt, akkor felmerül a kérdés: mégis, mi történik itt?”

... amikor az egyik fél zavarba hozza a másikat.

Az esküvőszervező érdekes történetet mesélt: „Nagyjából 100 vendég volt, de akkora torta volt, mintha 300 ember lenne. Nagyon cicomás volt, valami menő new york-i cukrászdából rendelve. A tortán kínai írásjelek is voltak, úgy tűnt, hogy a vőlegénynek fogalma sincs, mit jelentenek. A menyasszony azonban rámutatott a három legnagyobb jelre, és azt mondta: engedelmesség, hallgatás, lojalitás. Hozzátette, hogy ez az a három dolog, amit mindig elvár a férjétől. Nem viccelt. A levegő megfagyott, néma csendben szelték fel a tortát.”

... amikor valaki nem veszi figyelembe a társa igényeit, vágyait már az esküvőn sem.

„Egyszer olyan párral dolgoztam, ahol a menyasszony vegetáriánus volt. A vőlegény azonban nem akart vegetáriánus menüt rendelni, mondván, hogy alig néhányan esznek ilyesmit. Nos, ha a menyasszonyodat még a nagy napon sem vagy képes boldoggá tenni ... az nem éppen bíztató előjel a többi évre nézve.”

... amikor valahol egy ex is ott lóg a lagziban.

„A legrosszabb élményem az volt, amikor a vőlegény gyerekének anyja hívatlanul megjelent. Megragadta a tortát, hozzávágta az ifjú párhoz, kiabált, hogy az újdonsült férj milyen egy pocsék apa, közben felkapta a borospalackokat és összetörte őket a földön.”

Címkék:
 
Véleményed?