Nyomtatás

Életem egyetlen nője a feleségem

Életem egyetlen nője a feleségem
2016
nov.
15

Egy gyönyörű szerelmi vallomás terjed az interneten.


„A férfiak azon aggódnak, hogy a házasság „egyetlen egy” nő mellé kényszeríti őket, életük hátralévő részére. Ez egyszerűen nem igaz. Beleszerettem egy 19 éves sziklamászóba, feleségül vettem egy 20 éves állatbolondot, családot alapítottam egy 24 éves újdonsült anyukával, aztán farmot építettem egy 25 éves otthonteremtővel, most pedig egy 27 éves, bölcs nő a feleségem. Ha a gondolkodásod egészséges, sosem fogsz belefáradni „egyetlen nőbe”. Sőt, túlterhelt leszel: a feleséged számos gyönyörű változatát ismerheted meg majd az évek során. Ne mondj nemet a házasságra, mondj igent újra és újra, egészen a halálodig!”

A fenti idézet Dale Partridge-től származik, aki vállalkozó és szerző, és a facebook nyilvánosságát használta arra, hogy elmesélje, miért nem válik sosem unalmassá az „egyetlen egy nő”-vel kötött házasság.
Az igen lehet az egyik legnehezebb szó, amit kimondunk az életünkben. Nem csoda, hogy mennyi vőlegénynek remeg keze-lába az oltár előtt. Mi a titok? Értékeld, ahogy a partnered változik az idők során! Dale felesége, Veronica például volt már sziklamászó, állatbolond, anya, otthonteremtő és bölcs asszony is. Dale szívet melengető posztját több százezren látták már, osztották meg. A hozzászólásokból kiderül, hogy a szavak célt értek, és sokan érzik úgy, Dale fontos értékekre hívja fel a figyelmet.

„A legjobb bocsánatkérés a megváltozott viselkedés. Mert egy jó házasság nem olyasvalami, amid van, hanem olyasvalami, amit te hozol létre. Az a képesség, hogy azokon a napokon is egymás szeretetét választjátok, amikor még egymással is inkább csak küzdenétek. A „sajnálom” ugyan gyorsír a sebre, de az igazán fontos a cselekedet, az, amit teszünk a társunkért. Ma este, ne csak azt mondd el a párodnak, hogy miért sajnálod, de mutasd is meg neki, hogy mennyire.”

fotó: facebook (Dale Partridge)

 
Véleményed?