Nyomtatás

3 top baklövés és 3 jó pont az első randin

3 top baklövés és 3 jó pont az első randin
2016
jan.
19

Megugrod vagy elszúrod? Ez itt a kérdés.


Nem mindegy, hogy az első randi emlékezetes lesz vagy ... egyben az utolsó. Lehet ezt „jól" csinálni? Vannak kerülendő és előhozandó témák? Vannak!

Egy társkereső oldal (Zoosk) elemezte a randizók első találkáit, és megkereste a jó és rossz dolgokat. A randizók segítségére siettek egy listával, amelyen azt mutatják be, hogy melyek azok a dolgok, amelyekkel negatív vagy pozitív irányba befolyásolhatjuk a dolgok kimenetelét.

3 top jó pont

1. Beszélj a gyerekekről. A felmérés szerint a randizók 41%-a kíváncsi a partnere vágyaira, és a gyerek-témával kapcsolatos álláspontjára már a kezdetekkor is.

2. Beszélj a munkáról. A társkeresők 66%-a már a legelső randin szeretne tájékozottabb lenni a másik munkájával, munkakörével kapcsolatban.

3. Légy őszinte és egyenes. Érzékeny, de fontos témák nem maradhatnak ki: szükséges beszélni arról, ha valamelyikőtöknek van már gyereke, esetleg válófélben van. A megkérdezettek 56%-a rögtön szeretne ezzel képbe kerülni.

3 top kerülendő téma

1. Ne beszélj arról, hogy hány szexuális partnered volt már. Az emberek 52%-a nem szeretné tudni, hogy mennyi pasi/csaj volt már az életedben.

2. Ne beszélj a pénzügyekről. Mindössze a megkérdezettek 8%-a kíváncsi az anyagi helyzetedre, a többiek inkább hanyagolnák ezt a témát az első találkozásnál.

3. Hagyd az extrém szexuális vágyaid ecsetelését. Ez a téma is későbbre való, a randizók 68%-a nem szívesen hall az első randin ezekről.

Címkék:
 
Véleményed?