Nyomtatás

Ezt a 7 dolgot ne vegyétek fel soha egy első randira, fiúk!

Ezt a 7 dolgot ne vegyétek fel soha egy első randira, fiúk!
2015
jún.
29

Azt már tudjuk, hogy melyek azok a ruhadarabok, amelyek nem ajánlatosak a lányoknak az első randira. Most lássuk, hogy a fiúknál mik vannak tiltólistán az öltözködés terén!


1. Túl sok ékszer

Lehet, hogy te vagy a legmenőbb rapper a városban, vagy a leghíresebb bandavezér a környéken, de a túl sok fityegő viselése akkor is elriasztó lehet. Különösen a biciklilánc vagy dögcédula-jellegű nyakbavalók, a hatalmas gyűrűk és a szemöldökből-orrból kiálló piercingek lehetnek ijesztőek első látásra. Valljuk be, senki sem szeretne egy gengszer-formával vacsizni menni.

2. Rakodómunkás nadrág

Értjük, hogy ha horgászni mész a randi után, akkor praktikus lehet a sokzsebes nadrág, de sajnos a lányok számára nem túl vonzó. A buggyos gatyák egyáltalán nem szexisek, valószínűleg nem fogsz benne nagy sikert aratni. Válassz inkább farmert!

3. Szandál

Ugye nem szeretnél úgy kinézni, mint egy turista az első találkozón? A titok nyitja a megfelelő párosításban rejlik, egy szandál lehet menő, de nagy mellényúlás is. Ha úgy nézel ki, mint aki nem sok energiát fektetett az öltözködésbe, akkor ne is várj sokat.

4. Melegítő

Kétség nem fér hozzá, hogy a márkás sportöltözék jól hangsúlyozza az izmaidat, és biztos, hogy remekül festesz benne az edzőteremben. Mégsem való randira! Egyáltalán nem vonzó az ujjatlan póló, és a biciklisnadrág egy étteremben, vagy egy moziban.

5. Kalap

Kevés idétlenebb dolgot lehet elképzelni az első találkozón egy kalapnál. Hacsak nem vagy megrögzött cowboy, vagy alvilági figura, bizonyára le tudsz mondani erről a fejfedőről. Nem valószínű, hogy olyan hatást fogsz benne kelteni, amilyet szeretnél.

6. Öltöny

Az öltöny egyszerűen nem az a ruhadarab, ami első randira való. Túl elegáns, túl feszengős, túl alkalmi. Tartogasd más eseményre, az elején legyél lazább!

7. Csokornyakkendő

A csokornyakkendő nagyon megosztó ruhadarab, és sokan idegenkednek tőle. Néhány srác kedveli, mert lazán elegáns külsőt kölcsönöz, de a lányok szerint inkább nevetséges. Ne kockáztass, ha még nem ismered a csajt, inkább menj biztosra! 
Véleményed?