Nyomtatás

Mondjátok, merre találom Mr. Normálist?

Mondjátok, merre találom Mr. Normálist?
2016
ápr.
07

Szubjektív válogatás a társkereső pasikból.


Tudom, hogy léteznek normális társkereső férfiak, én is ismerek valakit, aki ismer valakit, aki már találkozott eggyel. Az elmúlt 3 év alatt sajnos egy sem akadt az utamba, a többiekből viszont bármikor képes lennék egy doktori disszertációt írni.
Íme, a 8 leggyakoribb típus, aki a társkereső oldalakon kószál!

Mr. Alibitárskereső

Ő az, akinek senki sem lehet elég jó. Folyamatosan társat keres, látszólag mindent megtesz azért, hogy párra leljen, fenn van az összes társkereső oldalon, ott van az összes randiprogramon. Jóképű, biztos egzisztenciával rendelkező harmincas, a nőknek bejön, és könnyűszerrel gyűjt be 20-30 telefonszámot hetente. Hogy aztán az első és egyetlen randevú után ne jelentkezzen többé.

Mr. Anyukakicsifia

Otthon lakik, és neki ez így jó. Randi közben anyuka rácsörög, hogy mikorra várja a vacsorával. Ha véletlenül túl jól sikerülne a randi, a paplan alól sms-ezik a kedves mamának, hogy ne várja ma már haza ... de reggelire majd kakaót készítsen.

Mr. Kondismacsó

Ne számítsunk magas röptű beszélgetésekre. Melyik lötty a legjobb edzés előtt, melyik a legjobb utána, te hányszor mész le egy héten a terembe, mennyit tolsz a padon. Azt hiszem, ezzel mindent kitárgyaltunk.

Mr. Gameboy

Az ő esetében az előző leírásban egyszerűen csak cseréljük ki a szavakat számítógépes játékokból kölcsönvett kifejezésekre.

Mr. Hímpáva

Fogadjunk, hogy nem költesz annyit fodrászra és kozmetikusra, amennyit ő! A legmenőbb cipő, a legtrendibb haj, szolibérlet. Ha úgy gondolod, hogy a külsőségek mellett már nem jut idő a belsőségekre –nos, jól gondolod.

Mr. Főnixmadár

Ő a legveszélyesebb az összes közül. Látszólag Mr. Normális, egy kis önbizalomhiánnyal, vagy boldogtalan előélettel sújtva. Melletted kivirul, önbizalommal telítődik, újjászületik, aztán lelép. Messzire kerüld!

Mr. Bömbikirály

Különös ismertetőjele az index nélküli, folyamatosan letekert ablakú, német márkájú autó, amiből non-stop üvölt a zene. Az élet császárának úgy tűnik, bejönnek a mindennapok. Barátnőim szerint amit a kocsi méretéről és a kompenzálásról gondolsz ... az a színtiszta igazság.

Mr. Antipasi

Igazából csupa szív, és lehet, hogy nem kevés értelem is szorul belé, de annyira férfiatlan a kiállása, hogy csak a Terézanyák és a Nagyon Elkeseredett Nők tudják meglátni bennük a hímet. Kinyúlt kötött pulcsi, béna bajuszka, szemüveg. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy remek férj lesz belőlük. Valaki más remek férje.

 
Véleményed?