Nyomtatás

Olyat válassz, aki a legapróbb dolgoknak is tud örülni!

Olyat válassz, aki a legapróbb dolgoknak is tud örülni!
2021
ápr.
13

Ő lesz az, aki a dolgoknak nem az árát látja, hanem az értékét!

Olyat válassz, aki meglátja a kis dolgokban is a csodát, akit a kedvenc csokija is el tud kápráztatni! Olyat, aki örül, ha valami személyes dologgal fejezed ki, hogy gondolsz rá és nem olyat akar, amivel csak azt tudod megmutatni, hogy mennyit keresel.

Olyat válassz, aki meglátja az apróbb rezdülésed is, aki szavak nélkül is ért! Olyat, aki megtanít örülni a banális dolgoknak is, aki tudja, hogy baj van a világgal, mégis a jó oldalát keresi.

Olyat válassz, akit jó hallgatni, akinek a leghétköznapibb történetei is magával ragadnak! Olyat, aki hiába csak bevásárolni ment, megtalálja az élet minden területén a humort és lehet vele nevetni, mert még nem felejtett el magán sem derülni.

Olyat válassz, aki tud lelkesedni, akinek a legkisebb gesztustól is csillog a szeme. Olyat, aki meglátja a felkelő nap szépségét vagy az elsőnek kibújó hóvirágét, mert észreveszi, ami mellett mások csak elsétálnak.

Olyat válassz, aki meglátja benned a jót, mert egy ilyen emberrel minden nap ünnepnap lesz akkor is, ha a világ épp elszürkül. Olyat, aki megmutatja, hogy a kis dolgok milyen nagyon fontosak, és azt, hogy a legértékesebb dolgok nem megvásárolhatóak.

Címkék:
 
Véleményed?