Sír a kollégánk miattad!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Milyen a jó szex női szemmel?

Milyen a jó szex női szemmel?
2020
jan.
06

A jó szex olykor lágy romantika. Hosszas, puha, szeretettel átitatott érintések, finom csókok, kényelmes ölelés, a testi-lelki közelség szelíd varázslata. Olyan, amihez illenek a sejtelmes fények, a kandalló melege, vagy a halk zene, de ezek híján is simogatja a testet és lelket egyaránt. Kedves mozdulatok, a másik tekintetében való elmerülés, minden porcikájának lassú felfedezése. Az összebújás öröme, a testének melege, ami a legridegebb napokat is átfűti.

 

A jó szex olykor játékos kísérletezés. Amit mindig is szerettem volna kipróbálni, vagy, amit ő, és közös megállapodással belevágunk. Akkor is jó, ha közben rádöbbenünk bizonyos pózok mégis inkább az artistáknak valók, vagy nevetésbe fullad az akció, mert leszakadt a polc. Bár a balesetin nehéz elmagyarázni mi is történt tulajdonképpen, de amíg együtt tudunk nevetni rajta addig jó. A cinkosság, a közös élmények összekovácsolnak, utólag mosolyt csalnak az arcunkra. Az önfeledtség ünnepe lehet, ha a közös történetünkben csak egyvalami merev.

A jó szex olykor vad vágy. Amikor az előjáték már a fantáziánkban megtörtént és az adott pillanatban már csak szabadon eresztjük a féktelen szenvedélyt. Hirtelen, hevesen, nem bánkódva a blúz leszakadt gombjai után, nem bánva, hogy levertük az asztalról a poharat. Néha a falnak támaszkodva, vagy a konyhapulton, a lényeg, hogy itt és most, azonnal! Amikor megbabonáz az illata, a vállán megfeszülő izmok, a kézzel fogható vágya, és a világ egy kis időre megszűnik. Akkor csak a pillanat számít, átadjuk magunkat az ösztöneinknek.

A jó szex igényli az őszinte kommunikációt, hogy az élményre koncentrálhassunk és ne a gondolatolvasásra. Az őszinteség nem összekeverendő a faragatlansággal! Az igényeket, vágyakat, félelmeket, tiltásokat ki lehet fejezni úgy is, hogy az ne legyen bántó. Megkönnyíti a dolgomat, ha a másik elmondja mit és hogyan szeretne, ahogy számára is könnyebb lesz az élet, ha tőlem is hallja.

A jó szex mindig kell, hogy tartalmazzon tiszteletet és némi kötődést. Kell hozzá a tolerancia, a kölcsönösség, a másik határainak betartása. Akkor is, ha nem a nagy szerelem, de van benne valami megmagyarázhatatlan mágnes, ami tagadhatatlanul vonz. Akkor is, ha csak rövidtávú tervek vannak.

A jó szex művészet. Ráhangolódni a másikra, hogy éppen a lágy romantika vagy a vad hancúr illik a pillanatba. Ennek kulcsa pedig az odafigyelés.

A jó szex bensőséges. A bugyit letolni nem nagy kunszt, minden mosdóra menetelnél megtesszük. Sebezhetővé válni, odaadni magunkat, ténylegesen ott lenni, már sokkal nagyobb kihívás. Ezt értékelni és megbecsülni kell az igazi férfi.

Ilyen a jó, ezektől jó, minden más esetben maximum csak egy dugás.

Ha a nők írnák a pornót sem a szerelemről szólna minden. Valószínű a daliás herceg az első jelenetnél felkapna a bejárati ajtónál, az erős karjaiban bevinne a hálószobába, finoman az ágyra fektetne...aztán kimenne, kicserélné az izzót a lámpában, elmosogatna és visszafele hozna magával valami finom saját készítésű vacsit....ezzel minden nőt felizgatva.
Na jó, igazából a szexi tűzoltó vagy a szorgalmas vízvezetékszerelő egy rövid párbeszéd után odatenné magát akkor is, de nem lennének ezekben a filmekben megalázó helyzetek. Nem mindenki születik kardnyelőnek, vagy akarja kétirányúvá tenni a hátsó bejáratot, ahogy a komplett focicsapatnak sem szeretné feldobni a napját, ha már máshol nem tudtak gólt lőni. Ezt kéne elsősorban feldolgozni, hogy mindenki mást preferál, máshol húzódik a határ öröm és üröm között. A cél megtalálni azt az embert, akivel anélkül jó, hogy különösebben erőlködni vagy vitázni kéne. Akivel hasonlóak a vágyak, akinek a puszta lénye is megmozgatja a fantáziát.

Ahol van kémia, és a szándék, hogy örömet okozzunk egymásnak, az rossz nem lehet.

Ugye?

Címkék:
 
Véleményed?

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280