Bemutatjuk aaa… szponzorodat!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

A kutatások feltárták, hogy mitől akadnak ki az emberek.

Megismerkedni és randizni egy erős nővel igencsak tanulságos. Összegyűjtöttünk néhány olyan dolgot, amire nagy valószínűséggel számíthatsz, ha beleszeretsz egy ilyen csodálatos nőbe.

Legyen ez a nap különleges.

Én vagy mi?

Újra a személyes ismerkedés a divat, az offline társkeresés hazánkban is megállíthatatlannak tűnik! 

Sarkos vélemények.

Mutatunk is 5 helyet a szingliknek.

Eleged van abból, hogy egyedül vagy? Változtass!

Nem számít más, csak 5 percig legyél tökéletes.


Nemrég egy cikket olvastam arról, hogy miként tudunk könnyen és hatékonyan ismerkedni, és a szakértő szinte végig azt hangsúlyozta, hogy igyekezzünk jó benyomást kelteni. A tanácsokat egyébként a gyorsrandikkal kapcsolatban osztotta, amikor 5-6-7-8 perc van arra, hogy megismerjük a másikat. Ebben a pár percben pedig semmi más dolgunk nincs, mint hogy minél jobb benyomást tegyünk a másikra.

Bevallom, megrökönyödtem. Arra gondoltam, hogy vajon mi lesz így a párossal a 12.dik percben? Netán a 12. napon? Esetleg a 12. évben?

Értem én persze, hogy egy ember igyekszik a lehető legjobb formában menni a randira. Nyilván nem zsíros hajjal indulunk, nem melegítőben fogunk ott ücsörögni, és ha éppen kezd elhatalmasodni rajtunk a nátha, az se jó alap, mert nem érezzük jól magunkat, így nem tudjuk önmagunkat adni. Na de valóban az fog két embert összetartani, hogy 6 percig jó benyomást tett rám a másik?! Olyan ez - elnézést a hasonlatért - mintha egy boltban kizárólag azt néznénk, hogy milyen szép a hidegtál és megvennénk úgy, hogy nem is szeretjük az összetevőit, netán alul már penészes, de azt meg se néztük.

Vajon miért mondja ezt a szakértő, erre lenne igény? Tényleg ezen áll vagy bukik a dolog? Ha sikerül jó benyomást tenned rám 5 percig, randizok veled, ha nem, nem? Ennyire a mennyiségről, a gyorsaságról, a hatékonyságról szól már a társkeresés? A pár perces futószalagról? Aki nem elég sovány, szép, fiatal, az már eleve hátrányból indul, hiszen csak a sablon a lényeges?

Én azt gondolom, hogy az első randin (persze remélhetőleg nem 5 perc jut egy ember megismerésére, hanem legalább 1-2 óra) nem az a lényeg, hogy 5 percig elhitessem a másikkal, hogy ragyogó, tökéletes főnyeremény vagyok. Sokkal fontosabb, hogy kiderüljenek az alapértékeim, életcéljaim, terveim, hogy mi a munkám, mi okoz örömet, mivel telnek a napjaim, hogyan töltöm a szabadidőmet, miként nevetek és min, hogyan reagálok váratlan helyzetekre, mi és ki a fontos nekem ...stb.

5 percnyi jó benyomásra nem lehet egy kapcsolatot alapozni. Ha csak 5 perces első benyomásra koncentrálunk, könnyen eljöhet a hatodik perc, és vele együtt a nagy pofáraesés.

Játékos randik - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú estéhez, társasjátékokkal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest legkülönlegesebb ismerkedős estéje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

tic tac toe 1777815 960 720

Friss borda

Túrarandik ősszel és télen!

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod?Budapest környékén kirándulunk!

walking 1149747 1280