Engedd meg, hogy bemutassuk a szponzorod!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Megismerkedni és randizni egy erős nővel igencsak tanulságos. Összegyűjtöttünk néhány olyan dolgot, amire nagy valószínűséggel számíthatsz, ha beleszeretsz egy ilyen csodálatos nőbe.

Legyen ez a nap különleges.

Én vagy mi?

Újra a személyes ismerkedés a divat, az offline társkeresés hazánkban is megállíthatatlannak tűnik! 

Sarkos vélemények.

Mutatunk is 5 helyet a szingliknek.

Az életed nem lesz egyszerűbb, sőt.

Eleged van abból, hogy egyedül vagy? Változtass!

Nem számít más, csak 5 percig legyél tökéletes.


Nemrég egy cikket olvastam arról, hogy miként tudunk könnyen és hatékonyan ismerkedni, és a szakértő szinte végig azt hangsúlyozta, hogy igyekezzünk jó benyomást kelteni. A tanácsokat egyébként a gyorsrandikkal kapcsolatban osztotta, amikor 5-6-7-8 perc van arra, hogy megismerjük a másikat. Ebben a pár percben pedig semmi más dolgunk nincs, mint hogy minél jobb benyomást tegyünk a másikra.

Bevallom, megrökönyödtem. Arra gondoltam, hogy vajon mi lesz így a párossal a 12.dik percben? Netán a 12. napon? Esetleg a 12. évben?

Értem én persze, hogy egy ember igyekszik a lehető legjobb formában menni a randira. Nyilván nem zsíros hajjal indulunk, nem melegítőben fogunk ott ücsörögni, és ha éppen kezd elhatalmasodni rajtunk a nátha, az se jó alap, mert nem érezzük jól magunkat, így nem tudjuk önmagunkat adni. Na de valóban az fog két embert összetartani, hogy 6 percig jó benyomást tett rám a másik?! Olyan ez - elnézést a hasonlatért - mintha egy boltban kizárólag azt néznénk, hogy milyen szép a hidegtál és megvennénk úgy, hogy nem is szeretjük az összetevőit, netán alul már penészes, de azt meg se néztük.

Vajon miért mondja ezt a szakértő, erre lenne igény? Tényleg ezen áll vagy bukik a dolog? Ha sikerül jó benyomást tenned rám 5 percig, randizok veled, ha nem, nem? Ennyire a mennyiségről, a gyorsaságról, a hatékonyságról szól már a társkeresés? A pár perces futószalagról? Aki nem elég sovány, szép, fiatal, az már eleve hátrányból indul, hiszen csak a sablon a lényeges?

Én azt gondolom, hogy az első randin (persze remélhetőleg nem 5 perc jut egy ember megismerésére, hanem legalább 1-2 óra) nem az a lényeg, hogy 5 percig elhitessem a másikkal, hogy ragyogó, tökéletes főnyeremény vagyok. Sokkal fontosabb, hogy kiderüljenek az alapértékeim, életcéljaim, terveim, hogy mi a munkám, mi okoz örömet, mivel telnek a napjaim, hogyan töltöm a szabadidőmet, miként nevetek és min, hogyan reagálok váratlan helyzetekre, mi és ki a fontos nekem ...stb.

5 percnyi jó benyomásra nem lehet egy kapcsolatot alapozni. Ha csak 5 perces első benyomásra koncentrálunk, könnyen eljöhet a hatodik perc, és vele együtt a nagy pofáraesés.

Lassan járj, kevesebb szívfájdalom ér.

Okt. 7.: Ismerkedős házibuli - társkeresés rendhagyó módon!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy remek hangulatú bulihoz, karaoke-val, játékokkal, tánccal, egy csapat társkereső társaságában? Budapest leghosszabb és leghangulatosabb társkereső estje vár, tarts velünk a személyes ismerkedős programokon - itt mindenki 3 dimenziós! Részletek...

party 1563319 960 720

Bringarandi a Dunakanyarban, szept. 23.

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Szeptember 23-án a Dunakanyarban kerekezünk! Részletek itt....

engagement 1718244 1280