Engedd, hogy más fizessen helyetted!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Egyre több férfitól hallom, hogy nem kell a nőknek a jófiú, csak az, aki rosszul bánik velük.

Amíg ezeket nem fogadod el, nem tudsz hozzájuk közelebb kerülni.

A nemek háborúja bedurvult

Lehet, hogy csak én érzem azt, mintha nők és férfiak kétfelé eveznének?

Túl sok nő hiszi azt, hogy a férfiak úgy viselkednek, mint a filmeken. És ezt is várják el tőlük. Aztán meg jön a hatalmas pofára esés.

Olyan kis cuki, egy édes kis védtelen madárka. Vagy nem? Hogy mondod, egy mini energiabomba?

Vannak persze apróbb női elvárások, amik teljesíthetőek. És vannak nagyobbak, amik nem, mégis újra és újra felbukkannak.

Virágok helyett, a szebbik nem képviselőinek!

Állítólag fiatalabbnak nézek ki, sokan kérdezik, hogy mi a titkom. Eláruljam?

Minden történet más, mégis vannak hasonlóságok. Nem is gondolnánk, hogy mennyi felnőtt nő szenved attól, hogy gyerekként érzéketlen, rideg, szeretetre képtelen anya mellett nevelkedett.

Nézem a lisztreklámot: fehér hajú nagymama, aki mindig valami finomsággal kényezteti az unokáit, akik az összes szünetben ott téblábolnak a madárkákkal és virágokkal teli kertjében. Hát, a mi nagymamánk egyáltalán nem ilyen. Nagyon nem.

Csillagleső túrarandik nyáron!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy romantikus csillagleshez egy csapat társkereső társaságában? Gyere velünk a legkülönlegesebb ismerkedős programra! Részletek...

mielott felkel a nap

Friss borda

Egyedülálló társkereső programok: Borkóstolók, játékos estek, házibulik

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Részletek itt....

par01