Tetszik? Akkor viszonozd!

Sokat dolgozunk, hogy ezen az oldalon NEKED valami értékeset nyújtsunk. Nem kérünk mást, minthogy néha megnézd egy-egy hirdetőnk weboldalát – aki cserébe kifizeti a munkánkat. Engedd, hogy más fizessen a kíváncsiságodért. Engedélyezd a hirdetéseket ezen az oldalon és ismerkedj meg a szponzoraiddal.

Az esküvő előtt talán legemlékezetesebb esemény a legény- és a leánybúcsú. Azonban jobb, ha nem csak emlékezetes, hanem kellemes élmény is.

Kettőt egy csapásra.

Egyértelműen rombolóak.

Mert nem figyelünk a jelekre.

Szem nem maradt szárazon.

Egy gyönyörű szerelmi vallomás terjed az interneten.

Még akkor is, ha vége a tündérmesének.

A házasság mindig is egy kockázatos vállalkozás volt, de manapság úgy tűnik, ezen a játékon többen veszítenek, mint nyernek.

Sok munka és még több kommunikáció, ez a hosszú házasság titka.

Ne akkor vedd észre, hogy valami nincs rendben, amikor már menthetetlen a kapcsolatotok!

Csillagleső túrarandik nyáron!

Társkereső vagy? Mit szólnál egy romantikus csillagleshez egy csapat társkereső társaságában? Gyere velünk a legkülönlegesebb ismerkedős programra! Részletek...

mielott felkel a nap

Friss borda

Egyedülálló társkereső programok: Borkóstolók, játékos estek, házibulik

Kellemes program, ahol mindenki társkereső: ez a Randimásképp. Programjainkon lazán, kötetlenül, játékosan ismerkedhetsz, nem kell szemtől-szembe randiznod senkivel, és a futószalagos sablonokat is otthon hagyhatod. Mintha egy baráti csapatban lennél, kipróbálod? Részletek itt....

par01